Elite Dangerous prihaja na PlayStation 4

Raziskovanje našega osončja bo postala realnost tudi za igralce PlayStation 4.

Elite Dangerous prihaja na PlayStation 4

Elite Danegerous lahko igramo na osebnih računalnikih že od leta 2014, na Xbox One od leta 2015, sedaj pa se jima bo pridružil še PlayStation 4, in tako bodo razvijalci pokrili tri glavne platforme. Gre za znanstveno fantastično igro, v kateri vozimo vesoljske ladje, se bojujemo z njimi, nabiramo surovine in še mnogo več. Igra ima odprt svet, ki je zelo podoben naši mlečni cesti in je v merilu 1:1. Poleg tega igralci PlayStation 4 ne bodo mogli igrati z ostalima dvema platformama.

Vesoljsko lepotico bo mogoče kupiti v digitalni obliki in tudi v raznih fizičnih trgovinah po celem svetu. Prednaročila PlayStation 4 se bodo začela 30. maja.

Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Pošlji komentar

1 Komentar za "Elite Dangerous prihaja na PlayStation 4"

avatar
   
novo najstarejše najbolj všečkano
Obvesti me
SheppardSG1
Gost

https://www.youtube.com/watch?v=Kh01x9OPLe8
Sem vecinoma snemal zunaj ladje :)