Dočakali bomo prenovljeni Age Of Empires

Le malokdo še ni slišal za legendarno serijo Age of Empires, ki še dandanes velja za eno izmed najboljših predstavnic žanra. Čeprav prvi del Age of Empires šteje že 20 pomladi, ima še zmeraj toliko igralcev, da bi mu jih zavidala marsikatera igra.

Med E3 konferenco nas je Microsoft razveselil z napovedjo posodobljene različice, ki so jo poimenovali Age of Empires Definitive Edition. Ob izboljšani grafiki in igranosti, bomo dočakali tudi podporo za 4K resolucijo. Še vedno obstaja nekoliko grenak priokus, ker se v Microsoft Studios (natančneje Ensemble Studios) še vedno niso lotili izdelave naslednika Age of Empires III: Complete Collection, ki je izšel daljnega leta 2009.

Kakorkoli, poželi so veliko navdušenja med gledalci in igralci. Znane so že tudi minimalne zahteve, ki so precej skromne:
OS: Windows 10 version 14393.0
Arhitektura: X64
Procesor: 1.8 GHz+ dvojedrnik ali več
Grafika: Intel HD 4000 ali zmogljivejša (500 ali več točk na Passmark G3D Mark)
Pomnilnik: 4 GB
Prostor: 8–10 GB

Pri velikanu bodo zanjo zahtevali 20 €, vsi, ki bi jo radi preizkusili v zaprti beti, pa se lahko prijavite na POVEZAVI.

Glavni urednik strani in amaterski razvijalec iger. Med moje najljubše zvrsti sodijo igre igranja vlog ter strategije, ne odrečem pa se niti ostalim žanrom, rad pa pogledam tudi kakšno znanstveno fantastično serijo. Ostali hobiji vključujejo še različne športe, sem pa tudi velik ljubitelj ameriškega nogometa.

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

Obvesti me
avatar
wpDiscuz

GAMING.si novice

Prijavite se in bodite ažurno obveščeni o novostih in top novicah portala, obljubimo, da ne bomo smetili :)

 

Čestitke, uspešno naročeni! :)