Call of duty: WWII Beta za računalnike

Call of duty: WWII Beta za računalnike

Ali ste želeli poiskusiti Call of Duty: WWII na PC-ju? Sedaj imate to možnost.

Activision je za nas pripravil Beta različico te popularne streljačine, ki bo na voljo med 29. septembrom in 2. oktobrom. Igro se lahko prednaloži že pred samim začetkom, in tako lahko v prvem trenutku že skočimo v vojno. Možnost za prednaložitev imate preko programa Steam. V Beti boste lahko preizkusili nov način igre, imenovan Vojni način (ang. War Mode), v katerem eden z drugim tekmujete za določene cilje. Preizkusili boste lahko tudi mape, kot so Pointe du Hoc, Ardennes Forest, Gibraltar in Aachen War. Poleg Vojnega načina boste lahko preizkusili tudi priljubljene Team Deathmatch, Domination in še mnoge druge. Prispele pa bodo tudi funkcije, specifično narejene za računalnike, kot so 4K, dodatne video nastavitve, nastavitve tipk idr. Prvič bomo lahko na naših strojih preizkusili Divizije, ki pa so zamenjave za stare klase. Igralci boste lahko prišli do 35. nivoja.

Žal pa ne bomo mogli preizkusiti sedežev (ang. Headquarters), ki pridejo na PC ob izdaji, na voljo pa ne bo niti vsega orožja.

Vsi, ki boste preizkusili Beto, dobite tudi nagrado, ki jo lahko uporabite novembra ob izidu, a boste takrat potrebovali polno igro. Naročite jo lahko na EIGRE.si!

 

Pisec novic, katerega veselijo tehnologija, World of Warcraft in Call of Duty. Če vas kaj zanima mi na discordu pošljite sporočilo in bom poizkusil napisati novico o tem.

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me

GAMING.si novice

Prijavite se in bodite ažurno obveščeni o novostih in top novicah portala, obljubimo, da ne bomo smetili :)

 

Čestitke, uspešno naročeni! :)