Playerunknown’s Battlegrounds ima že skoraj 2 milijona istočasnih igralcev

PUBG dosega vedno večje število igralcev.

Playerunknown’s Battlegrounds ima že skoraj 2 milijona istočasnih igralcev

Na platformi Steam je Playerunknown’s Battlegrounds dosegel že skoraj 2 milijona istočasnih uporabnikov, kar je odličen dosežek za razvijalce. Dota 2, ki je druga najbolj igrana igra na Pari, nima niti 1 milijon istočasnih igralcev.  Mesta za njimi so si razdelili še Counter Strike Global Offensive, Team Fortress 2, Payday, Warframe, Grand Theft Auto, H1Z1: King of the Hill, ARK: Survival Evolved in Divinity Original Sin 2.

Playerunknown’s Battlegrounds je strelska igra, v kateri začnemo iz nič, pridobiti si moramo orožje in ostale potrebščine v svetu, ki je poln drugih igralcev, kateri nas hočejo ubiti. Uvršča se v t. i. “Battle Royal” žanr, ki je postal precej popularen do te točke, da so svojo verzijo pričeli implementirati tudi drugi razvijalci kot so, Epic Games, ki so dodali svojo brezplačno različico v igri FortnitePlayerunknown’s Battleground lahko kupite na Steamu za 29,99 € in takoj pričnete z igranjem zgodnjega dostopa.

Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me