Napovednik: Vojna zvezd: Poslednji Jedi (2017)

Napovednik: Vojna zvezd: Poslednji Jedi (2017)

Včeraj je svet končno dočakal prvi pravi napovednik za novi del sage Vojne zvezd, ki bo tokrat nosila podnaslov Poslednji Jedi. Nadaljevanje filma Sila se prebuja prihaja v kinematografe 13. decembra in kot kaže, se nam obeta nepričakovan zaplet okoli protagonistke Rey.

Podobno kot je bil to primer pri dražilniku, tudi tokrat spremljamo mlado junakinjo, ki se uri pri zadnjemu Jediju, Luku Skywalkerju. Ta spozna, da Rey skriva ogromno moč, ki jo je nazadnje videl pri svojem bivšem učencu Benu Solu, sedaj znanemu kot Kylo Ren. V ospredju bo, kot kaže, ravno dinamika med obema glavnima likoma nove franšize, saj je ob koncu napovednika nastavljen manjši namig, da utegne Rey prestopiti na temno stran Sile.

Je ravno slednje tisti glavni kvarilnik, pred katerim je svaril režiser filma Rian Johnson? Ali je to le trik, s katerim bi vzbudili dodatno zanimanje pri oboževalcih franšize? Na odgovore bo potrebno še malce počakati, toda že sedaj je jasno, da je film posnet odlično in kot je videti, je letošnja filmska sezona tudi sezona izredno vizualnih blockbusterjev, med katerimi sta tudi Dunkirk in Iztrebljevalec 2049.

Kot rečeno, je tokratni film režiral Rian Johnson, sklepni del nove trilogije pa bo prepustil staremu znancu J. J. Abramsu, ki je zamenjal odstavljenega Colina Treworrowa (Jurski svet). V filmu bodo seveda zopet novi junaki franšize Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega in Oscar Isaac, vračata pa se tudi veterana Mark Hamill in Carrie Fisher, za katero bo to zadnja vloga.

VIR: Napovednik: Vojna zvezd: Poslednji Jedi (2017) / Portal: Filmstart.si

Ideja o portalu Filmstart se je rodila leta 2014, ekipa je skozi leta pridobila številne izkušnje katere dnevno deli z vami. Novice, recenzije, lestvice, podcasti in še veliko več najdete na portalu Filmstart.si

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me

GAMING.si novice

Prijavite se in bodite ažurno obveščeni o novostih in top novicah portala, obljubimo, da ne bomo smetili :)

 

Čestitke, uspešno naročeni! :)