Rainbow Six Siege je dosegel 25 milijonov uporabnikov

Rainbow Six Siege postaja vse bolj popularna

Rainbow Six Siege je dosegel 25 milijonov uporabnikov

Nova operacija White Noise je prinesla ogromno nove vsebine, s tem pa so v Rainbow Six Siege dosegli tudi nov rekord saj je ta dosegel kar 25 milijonov uporabnikov. Lepa številka za špil, ki mu na začetku niso pripisovali svetle prihodnosti.

Direktor igre je povedal, da so se že od začetka trudili razviti igro ter njeno skupnost in so posledično sedaj zelo zadovoljni, saj se jim je trud končno poplačal.

Zadnja posodobitev je prinesla tri nove operacije: Vigil, Dokkaebi in Zofia. Poleg tega so igralci dobili še “tower” mapo, ki je brezplačna za vse, medtem ko so prej naštete operacije dostopne samo igralcem s sezonsko prepustnico oziroma t.i.  “season pass”. Rainbow Six Siege začetno izdajo lahko kupite na platformi Steam že za 14,99€.

Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me