Nintendo Switch prodali v več kot 10 milijonov izvodih

Nintendo Switch prodali v več kot 10 milijonov izvodih

Nintendova najnovejša konzola pred izidom ni izgledala kot nič posebnega a Switch je presenetil vse. Močni in kvalitetni naslovi kot sta Zelda: Breath of the Wild ter nedavno izdani Mario Odyssey sta pripomogla k zelo dobrim prodajnim številkam. Tako si je Switch od njegove splavitve marca letos prilastilo že več kot 10 milijonov igralcev. Za primerjavo, ravno nekoliko toliko časa je potreboval PlayStation 4 za podobne številke.

Prodaja bo samo še narasla, veliki N bo v decembru še povečal izdelavo konzole, saj se za božično nakupovalno mrzlico pričakuje še povečana zahteva za to priljubljeno konzolo.

Nintendo se je tako uspešno izkopal iz luknje, ki si jo je izkopal z dokaj neuspešno konzolo WiiU in upamo, da bo še dolgo konkuriral Microsoftu ter Sony-ju saj je konkurenca vedno dobra za nas, potrošnike.

Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: boris@gaming.si

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me