Titan Quest prihaja na konzole

Akcijska sekljačina iz leta 2006 prihaja na konzole

Titan Quest prihaja na konzole

Klasičen akcijski RPG Titan Quest prihaja na konzole. V letu 2018 naj bi izšel za Xbox One, PlayStation 4 in celo Nintendo Switch. Neverjetno je videti, da razvijalci THQ Nordic oživljajo igro iz leta 2006, katero so pred kratkim oživeli z novo razširitvijo Titan Quest: Ragnarok. Razvijalci so še povedali, da bo Nintendo Switch različica verjetno izšla nekoliko kasneje zaradi sodelovalnega načina, pestijo pa jih še druge težave.

THQ Nordic bo ponujal dve izdaji igre in sicer standardno, ki bo imela igro in dodatek Immortal Throne za dobrih 30$, tu pa bo še zbirateljska izdaja za 120$, ki bo poleg igre in razširitve vsebovala še repliko grške čelade, žal pa bo pri obeh verzijah umanjkal najnovejši dodatek Ragnarok. Konzolaši se lahko veselite izboljšane grafične podobe ter sodelovalnega načina, kjer bo čez igro lahko pičilo do šest sodelujočih. Titan Quest bo svoj konzolni krst doživel 20. marca 2018 za Xbox One in PlayStation 4.

Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me

GAMING.si novice

Prijavite se in bodite ažurno obveščeni o novostih in top novicah portala, obljubimo, da ne bomo smetili :)

 

Čestitke, uspešno naročeni! :)