Asusova pogruntavščina “odstrani” stranice monitorjev za boljšo izkušnjo

Končno so odpravili ta nadležen problem

Asusova pogruntavščina “odstrani” stranice monitorjev za boljšo izkušnjo

Malce sicer neroden naslov morda ne pove točno bistvo tega najnovejšega izdelka iz Asusovih hlevov. A pustite nam, da zadevo podrobneje predstavimo.

Vsi pravi igralci vemo, kako lahko uporaba treh monitorjev naredi našo igričarsko izkušnjo neprekosljivo. A še vedno je tule ovira, ki hudo zmoti in za katero do sedaj še nismo imeli prave rešitve. Vse do prihoda tega izdelka, ki se spopade ravno s tem problemom. Ta namreč pride v obliki vertikalnih leč, ki jih namestimo na moteče stranice zaslona. S pomočjo tega “ukrivimo” svetlobo in s tem dosežemo občutek, da imamo pred sabo samo en velik, ukrivljen zaslon. Te nosilce lahko praktično namestimo na katerekoli monitorje in niso omejeni na samo Asusove izdelke, seveda pa je pogoj, da so zasloni iste velikosti in da nimajo preveč širokih stranic.

Zanimiv izdelek, ki zna vsekakor priti prav tistim, ki si želijo pričarati čimbolj pravoverno igričarsko izkušnjo. Asusova iznajdba še nima na voljo nobene cenovne postavke, niti ne natančnega datuma izida, a pri proizvajalcu pravijo, da bo izdelek zadel trgovine enkrat v 2018.

Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili.

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

Obvesti me
avatar

GAMING.si novice

Prijavite se in bodite ažurno obveščeni o novostih in top novicah portala, obljubimo, da ne bomo smetili :)

 

Čestitke, uspešno naročeni! :)