Northgard bo zapustil zgodnji dostop 7. marca

Še malček pa bomo lahko uživali v vikinški strategiji.

Northgard bo zapustil zgodnji dostop 7. marca

Lepo je slišati, da tudi kakšna igra, ki je prišla na platformo Steam označena kot “Early Access”, tega tudi zapusti. Prav to se bo zgodilo z lepo narejeno vikinško strategijo Northgard. V polni različici bo izšla 7. marca 2018, s tem pa bo dobila tudi kampanjo, ki bo vsebovala kar 11 poglavij in zgodbo, ki nas bo peljala skozi zasnežene pokrajine, polne mitoloških bitij.

Trenutno lahko Northgard igrate zaenkrat samo v večigralskem načinu, kjer se lahko borite proti drugim igralcem ali proti računalniku, ki zna biti zaradi svoje spodobne umetne inteligence tudi zelo nagajiv. Poleg tega obstaja tudi več različnih opcij, kako priti do zmage, ampak ni lepšega kot zmagati nekoga tako, da mu uničiš vso vojsko in zgradbe.

Northgard lahko kupite na platformi Steam za 27,99 €.

Source :

pcgamer.com

Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me