The Station sedaj na voljo

Sci-Fi avantura, ki bo zadovoljila vsakega privrženca tega žanra.

The Station sedaj na voljo

Izšla je znanstveno-fantastična avantura The Station in skupaj z njo smo dobili tudi napovednik. Gre za igro, ki prikazuje zgodbo skupine raziskovalcev, njihova glavna naloga  pa je ugotoviti, kaj se je zgodilo prejšnji posadki med odkritjem nove “alien” rase ter popraviti jedro vesoljske ladje.

The Station so razvili Radical Entertainment, ki so naredili tudi Amalur: Reckoning. Igro lahko kupite na platformi Steam za 14,99 €,  lahko pa jo igrate tudi na konzolah Xbox One in PlayStation 4, seveda za isti znesek. Če ste oboževalec filmov Alien in igre Alien: Isolation, bo to prava izbira za vas, tudi cena je zelo dostopna. Spodaj si lahko ogledate tudi napovednik, ki bo v vas zagotovo zbudil spomine na najboljše sci-fi filme.

Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me