Villagers & Heroes je izšel za iOS

Še en MMORPG je izšel za mobilne naprave.

Villagers & Heroes je izšel za iOS

Vedno več je selitev priljubljenih MMORPG-jev na mobilne naprave. Tokrat lahko pozdravimo Villagers & Heroes, ki sedaj deluje tudi na iOS napravah. Razvijalci so postavili nov strežnik, ampak igra še vedno omogoča t. i. “cross-platform” igranje med osebnimi računalniki, android in iOS napravami, kar je seveda odlično in zelo zaželeno.

Villagers & Heroes je MMORPG, s vsebovanimi vsemi zadevami, ki jih najdemo v taki igri, to vključuje tisoče kvestov, različna rokodelstva, gradnjo svojih hiš, na stotine spelov in različne klase. Poleg tega je popolnoma brezplačen, seveda pa vsebuje trgovino, s katero lahko kupujemo razno kozmetiko in druge stvari.

Za iOS naprave si ga lahko prenesete tukaj.

Za Android naprave je na voljo tukaj.

Za PC vas čaka tukaj.

Source :

mmorpg.com

Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me