Fortnite dobil nov igralni način, imenovan “Teams of 20”

Fortnite dobil nov igralni način, imenovan “Teams of 20”

Popularna Battle Royal večigralska streljanka Fortnite je dobila povsem nov igralni način, ki se imenuje preprosto “Teams of 20”.

V tem načinu se bodo igralci združili v pet ekip, vsaka pa bo štela 20 članov. To ni prvič, da je razvijalec Epic eksperimentiral z ekipami, saj so lani za en teden predstavili način “50 v 50”. Kot nakazuje ime, sta se tam udarili dve ekipi s po 50 igralci v vsaki ekipi. A zavladal je problem, saj če je ena ekipa vstopila v hitro vodstvo, se to do konca obračuna skorajda nikoli ni spremenilo.

“Teams of 20” bo zaradi petih ekip veliko bolj napet in nepredvidljiv kot “50 v 50”, kar bo k ogromni bazi igralcev dodalo še dodatne člane, Fortnite pa bo posledično še bolj gledan na Twitchu. Še boljša novica je, da na “Teams of 20” ne boste čakali dolgo, saj bo na voljo že kar danes!

Ob proslavitvi izida novega igralnega načina, je razvijalec prikazal tudi nov napovednik, ki prikaže posodobitev v akciji.

Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: boris@gaming.si

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me