Najavljen The Division 2

Najavljen The Division 2

Dolgo se je šušljalo o nadaljevanju, a sedaj je to tudi dokončno potrjeno: The Division 2 je v razvoju.

Ubisoft je bil bolj skop z informacijami, vemo pa, da bo za razvoj zopet skrbel razvijalec Massive Entertainment, v tesnem sodelovanju z Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest in Ubisoft Shanghai. Potrjeno je, da bomo igro videli na letošnjem sejmu E3 2018 in da bo ta tekla na nadgrajenem pogonu Snowdrop Engine, vendar izida ne gre pričakovati v 2018.

The Division je pred kratkim prejel svojo največjo posodobitev do sedaj, verzijo 1.8, in igra je počasi, a vztrajno rasla tudi v samem številu istočasnih igralcev. Z izvirnikom niso še zaključili, saj bo ta prejel še dve večji posodobitvi. Tako bomo dobili dva nova “Globalna dogodka”, še več legendarnih težavnosti pri misijah in Xbox One X posodobitev, ki bo omogočala igranje v 4K resoluciji. Junija 2018 bo prišla še ena novost, imenovana “Crests”, kar so posebni dosežki, s katerimi bomo odklepali nagrade v The Division 2.

 

Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: boris@gaming.si

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me