Izid igre Days Gone (PS4) zamaknjen

Izid igre Days Gone (PS4) zamaknjen

Po Anthem smo dočakali prestavljen izid še pri enem težkokategorniku. Days Gone je igra, postavljena v svet po pandemiji, že prežvečenega, virusa, ki v ljudeh omrtvi možganske celice in vključi zgolj primitivne nagone. Tako je, ponovno govorimo o mrtvakih, ki jih nekateri ljubijo, drugim pa ta zvarek s pretečenim rokom uporabe že dalj časa rahla živce.

Kakorkoli, čeprav izid ni bil nikoli najavljen, je vseskozi veljalo prepričanje, da ga bomo ogledali enkrat v letošnjem letu, ampak očitno bo potrebno počakati dlje. Pobijanje mozgoljubov bomo ogledali šele v letu 2019.

Days Gone je vsekakor ena izmed najbolj pričakovanih ekskluziv med lastniki PS4 in marsikdo jo spremlja že od prve oznanitve na Sonyjevi predstavitvi na E3 2016.

Opisovanje iger in pisanje raznih vodičev, povezanih s tehniko, sta moji najljubši področji, ki se ju trudim karseda redno pokrivati. Sicer zaprisežen igralec dirkačin in dobrih RPG-jev, ki se občasno loti kakšne streljačine. Mi želite kaj sporočiti? Kontakt: davorin@gaming.si

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me