Planet Alpha s prvim napovednikom

Planet Alpha s prvim napovednikom

Čudovita igra Planet Alpha je dobila prvi napovednik. Izdeluje jo podjetje Team17, gre za majhen studio, ki se nahaja na Danskem, njegov ustanovitelj pa je Adrian Lazar. Planet Alpha združuje klasične komponente s t. i. “sice-scrolling” avanture, polne ugank, skrivanja in hitrega stila igranja. Za več podrobnejših informacij bo treba še malce počakati, ampak sodeč po napovedniku, lahko rečemo, da ima odlično narejeno grafično podobo, celotno igralnost pa popestri še odlično narejena glasba ter ozadje, ki nam daje občutek 3D-ja.

Planet Alpha je postavljen v svet poln tujih bitij, kjer ima igralec kontrolo nad nočjo in dnevom. Izšel bo za PC, PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch v tretji četrtini 2018.

Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me