Tyler “Ninja” Blevins streamer se je združil z raperjem Drakom in porušil rekord v gledanosti

Tyler “Ninja” Blevins streamer se je združil z raperjem Drakom in porušil rekord v gledanosti

Tyler “Ninja” Blevins je v zadnjih mesecih močno pridobil na popularnosti. Samo med 22. februarjem in 3. marcem je pridobil preko 50.000 naročnikov, vse to pa mu je omogočila huronsko popularna večigralska igra Fortnite.

Fortnite bo kmalu moč igrati na telefonih.

A včeraj je Tyler za svoje privržence pripravil prav posebno presenečenje: v svoj stream je povabil kanadskega raperja Draka, in sledila je eksplozija gledalcev. V zelo kratkem času se je nabralo ogromno število privržencev in ni trajalo dolgo, da je bil porušen Twitch rekord. Tega je prej držal Tyler1, kjer ga je naenkrat gledalo 400.000 gledalcev. No, naveza Ninje in Draka je ta dosežek pustila v prahu, saj je njun stream prilezel do impresivne številke 600.000. Kot da to še ni bilo dovolj, sta se pridružila še Travis Scott in JuJu Smith-Schuster, kar je iz prenosa naredilo pravo mešanico slavnih osebnosti.

Drake, ki v igri nosi ime “TheBoyDuddus”, je prvič sodeloval v streamu in morda se bo po takem odzivu še kdaj vrnil. Med prenosom je pokazal kar nekaj znanja o Fortnitu, sam pa meni, da bi razvijalci morali svoje napore osredotočiti na posodabljanje obstoječe mape, ne pa kreiranju nove.

Posnetek prenosa si lahko ogledate spodaj.

Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: boris@gaming.si

Pošlji komentar

1 Komentar za "Tyler “Ninja” Blevins streamer se je združil z raperjem Drakom in porušil rekord v gledanosti"

avatar
   
novo najstarejše najbolj všečkano
Obvesti me
trackback

[…] smo že, kako se je popularni streamer “Ninja” pred kratkim združil s kanadskim raperejem Drakeom in podrl Twitch rekord v gledanosti. Pri takem številu gledalcev bi človek pričakoval tudi kar nekaj denarcev, kajne? In prav bi […]