ARK: Survival Evolved prihaja na Nintendo Switch

Vse več iger se seli na mobilne naprave.

ARK: Survival Evolved prihaja na Nintendo Switch

Preživetvena igra ARK: Survival Evolved je luč sveta najprej ugledala na osebnih računalnikih, sledili sta ji je inačica na konzolah PlayStation 4 in Xbox One, sedaj pa želijo razvijalci narediti svojo igro še za mobilne naprave in vedno bolj popularno konzolo Nintendo Switch. V Studiu Wildcard so povedali, da bo igra ista na vseh napravah in da ne bo razlik, kar pomeni, da bomo imeli na voljo velikanski odprt svet, dinozavre in večigralski način tudi na Nintendo Switchu. Največja pridobitev za uporabnike bo, da bodo lahko svoj napredek vzeli s sabo, kamor bodo hoteli, v t. i. “offline” načinu.

 ARK: Survival Evolved predelavo bo pomagalo narediti podjetje Abstraction Games, a datum izida za enkrat na žalost še ni znan.

Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me