Grozljivka, ki je marsikomu pobarvala spodnjice v neželeno barvo, bo kmalu postala malce manj grozljiva za tiste, ki jim je bil Outlast 2 preprosto preveč grozljiv.

Razvijalec Red Barrel je težavnost igre že zmanjšal s popravkom, a sedaj bodo vključil še “Story Mode”, ki bo omogočal manj živčno raziskovanje. Podobno potezo je storil razvijalec Frictional Games za svojo igro SOMA, a v Outlast 2 bo sprememba manj drastična.

Namreč v SOMA so postali nasprotniki povsem nenevarni, medtem ko bomo v Outlast še vedno lahko umrli. Tako bo zmanjšano število sovražnikov, ki ne bodo več tako hitri, nekaj pa bodo zgubili tudi na svoji percepciji, kar nam bo omogočalo lažje tiholazenje.

A čeprav bo igra lažja, so se razvijalci odločili v ta namen vključiti groteskne scene, ki so jih bili prej primorani izrezati iz igre, saj so lovili starostno oznako M (Mature). Nova posodobitev bo Outlast postavila v rang AO (Adults Only), spremembe pa ne bodo vplivale na samo igralnost, bo pa okolica zato postala močno bolj nagnusna.

Partnerska povezava

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime