Valve uvedel sedemdnevno omejitev pri izmenjanih predmetih v CS:GO

Valve uvedel sedemdnevno omejitev pri izmenjanih predmetih v CS:GO

Kompetitivno igranje v Counter Strike: Global Offensive je samo en del te igre, saj nekateri služijo bajne denarce pri izmenjavanju predmetov, ki jih lahko pridobijo med igranjem.

Čeprav je trgovanje z različnimi predmeti uradno podprto iz strani razvijalca Valve, so se na internetu razpasle strani, ki nimajo odobrene povezave s krovno firmo in služijo predvsem na račun kockanja predmetov. Te strani trgujejo s predmeti v zelo kratkih časovnih razmakih, kar pa Valvu očitno ni všeč.

Zato so uvedli spremembo in vsak predmet, ki bo pridobljen pri trgovanju, ne bo mogel biti izmenjan nadaljnjih sedem dni. S to spremembo želi razvijalec onemogočiti nelegalno trgovanje na teh “sivih” straneh, želijo pa vzpostaviti tudi večjo regulacijo nad svojimi izdelki.

Kako se bodo te strani prilagodile spremembam, bomo videli v prihajajočih dneh, a vsi upajo, da se bodo nekatere nenormalne cene predmetov sedaj končno spustile.

Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: boris@gaming.si

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me