Antoine Griezmann iz Atletica Madrid zaplesal Fortnite “L” ples

Antoine Griezmann iz Atletica Madrid zaplesal Fortnite “L” ples

Fortnite počasi presega igričarske okove in se razširja tudi med ljudi, ki igre sploh ne igrajo. Poročali smo že o tem, kako čedalje več punc posega po mobilni različici, nedolgo tega pa je v večigralsko zabavo posegel tudi kanadski raper Drake.

Fortnite pa se je včeraj pojavil tudi na nogometni zelenici, ko je igralec madridskega Atletica, Antoine Griezmann, zabil gol nasprotniku Realu Madrid. Svoje veseljačenje je zapečatil z značilnim Fortnite “L” plesom, ki je zelo popularen v sami igri. In to še ni vse, saj je Antoine ta ples storil že enkat prej, ko je njegova ekipa igrala proti Sporting Lisbon.

Fortnite Mobile služi preko 1.8 milijona dolarjev na dan

Griezmann je bil včasih znan po svojem “Hotline Bling” plesu, ta pa je bil zanj tako značilen, da so ga vnesli kot njegovo animacijo v igro FIFA 18 in vprašanje je, če bo EA moral naslednje leto njegov ples zopet posodobiti.

Antoine Griezmann after scoring against Real Madrid today from r/FortNiteBR

Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: boris@gaming.si

Pošlji komentar

3 komentarji za "Antoine Griezmann iz Atletica Madrid zaplesal Fortnite “L” ples"

avatar
   
novo najstarejše najbolj všečkano
Obvesti me
gg wp
Gost

Lepe slovnične napake.

pobi
Gost

dej najamte enga k zna vsaj malo pisat članke

Simon D.
Urednik

Bomo potrudili ustreči vašim povsem dobronamenskim željam :) .