Paladins “Battle Royal” bo postala povsem svoja igra

Paladins “Battle Royal” bo postala povsem svoja igra

Januarja smo pisali o planih razvijalca Hi-Rez Studios, ki je v svojo popularno igro Paladins nameraval spraviti še bolj popularen “Battle Royal” način.

Sprva naj bi se ta način imenoval Battlegrounds, a po testiranju se je razvijalec odločil, da bo zadeva povsem samostojna in bo nosila ime Paladins Realm Royale. Iz tega razloga se je razvoj malce zaustavil, a sedaj lepo napreduje in Hi-Rez je že poslal prva povabila za zaprto alfo.

Žal boste za sodelovanje v njej morali še nekoliko počakati, saj so že po nekaj urah bile zavzete vse pozicije, razvijalec pa pravi, da bo kmalu poslal nova povabila.

V Realm Royalu se bodo igralci širom mape podali v boj za orožji, oklepi in različnimi sposobnosti. Zanimivo je, da bo moč vsak predmet razdreti v “Sharde” in ko jih enkrat naberemo 100, se bomo lahko podali k posebnim pečem, ki bodo razposajene skozi mapo, tam pa bo “Sharde” moč zamenjati za naključno legendarno orožje ali sposobnost. Tu se zna izkazati zanimiva taktika, saj bodo pri teh pečeh zagotovo čakali igralci, ki bodo poskušali okrasti nesrečneže, zato bodo verjetno te točke na mapi najbolj adrenalinske.

Sama mapa bo razdeljena na 5 večjih območij, kjer se bomo lahko nagledali tako travnatih kot puščavskih in zimskih površin.

Paladins Realm Royale še nima datuma izida, lahko pa pozorno spremljate njihov forum za morebitna nova povabila v alfa testiranje.

 

 

Ocena novice (4 / 1)
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: boris@gaming.si

Pošlji komentar

1 Komentar za "Paladins “Battle Royal” bo postala povsem svoja igra"

avatar
   
novo najstarejše najbolj všečkano
Obvesti me
FishyFred123
Gost
Ocena novice :
     

Sam kopirajo za fortnitom