Terraria: Otherworld ne bo ugledala luči dneva

Ena najbolj popularnih 2D akcijskih preživetvenih avantur ne bo dobila nadaljevanja.

Terraria: Otherworld ne bo ugledala luči dneva

Razvoj igre Terraria: Otherworld, pred tremi leti oznanjene naslednice zelo popularne Terrarie, razvojne ekipe Re-Logic, je bil ukinjen. Namen “nadaljevanja” je bil združiti kreftanje in manipulacijo z okoljem originala z mehanikami iger igranja vlog in strategij.

Re-Logic je v izjavi na njihovem forumu dejal, da so imeli med razvojem v mislih specifično vizijo, a kljub napredku tekom zadnjih let projekt ni bil niti približno blizu uresničitve, in tako so nadaljnji razvoj morali žal preklicati.

Dejali so, da se je razvoj preveč zavlekel in da je zaradi vedno novih zamikov v urniku njegov konec veliko dlje stran, kot so si sprva zamislili.

“Moramo biti pošteni sami s sabo in si priznati, da Otherworld vsaj v razumnem času ne bo dosegel svojega potenciala. Tako smo se odločili, da ukinemo nadaljnji razvoj.”Terraria: Otherworld

A kljub temu vse ni izgubljeno, saj bodo kljub neuspehu lahko izrabili zamišljene ideje in osnutke, prav tako pa vzeli na znanje vse težave pri projektu.

Dejali so tudi, da to ne bo imelo nikakršnega vpliva na nadaljnji razvoj Terrarie, a kljub temu izid 1.3.6. popravka ni bil podan.

Več si lahko preberete na tej povezavi.

 

Glavni urednik strani in amaterski razvijalec iger. Med moje najljubše zvrsti sodijo igre igranja vlog ter strategije, ne odrečem pa se niti ostalim žanrom, rad pa pogledam tudi kakšno znanstveno fantastično serijo. Ostali hobiji vključujejo še različne športe, sem pa tudi velik ljubitelj ameriškega nogometa.

Pošlji komentar

Komentirajte in ocenite novico!

avatar
   
Obvesti me