Turnirji
Uradna tekmovanja

Dodatne dejavnosti

Arena Mladih

26. in 27. januar 2018
Od 9. do 18. ure

Gospodarsko Razstavišče, Ljubljana
Vstop za obiskovalce je brezplačen!

V sodelovanju z UVI CHAIR se bomo konec januarja udeležili dogodka Arena mladih na Gospodarskem Razstavišču v Ljubljani! Na dogodku bomo pripravili tekmovanja v igrah FIFA18 in Hearthstone, kjer se bodo slovenski igralci borili naslov najboljšega in bogate nagrade!

Seveda nismo pozabili na vse casual igralce, ki ste lepo vabljeni k udeležbi dogodka. Vsem obiskovalcem bo omogočen prost vstop! Za vse, ki se nam boste pridružili, bomo pripravili posebne FREE 2 PLAY in VR postaje, kjer boste imeli možnost preizkusiti najnovejšo opremo in novosti na trgu.

Za obiskovalce:

 • Testiranje stolov UVI Chair
 • VR igralna postaja
 • Igralne postaje Playstation 4
 • Obisk najuspešnejšega slovenskega streamerja Pero Martića
 • in več!

Vse dodatne informacije najdete spodaj. Tekmovanje v igri Hearthstone je imelo online ligo skozi celotno leto 2017, zaključni del pa bo potekal offline na dogodku. Za Hearstone dogodek bo poskrbljeno za prenosne računalnike in tablice (TUP – Turn Up & Play)!

SPONZORJI TEKMOVANJ

Logo-Eigre

Trenutno prijavljenih: 100 / 64  | Trenutno potrjenih (plačanih): 23

Sponzor FIFA turnirja je LOGITECH G

Število tekmovalcev za FIFA18 turnir smo omejili na 64! Sedež na dogodku si zagotovite po prejetem plačilu prijavnine, ki znaša simboličnih 10 €. Sedež na turnirju si zagotovite po prejetem plačilu prijavnine!

FIFA18 PS4 turnir se bo odvijal v soboto 27.1.2018 od 10:00 ure dalje!
Preko 500 € nagradnega sklada v materialnih nagradah!

Vsi igralci boste imeli ves čas dogodka na voljo brezplačno brezalkoholno pijačo.

Za prijavo uporabite desni obrazec, po uspešni prijavi boste na podani elektronski naslov prejeli vsa dodatna navodila in informacije.

Kontakt za pomoč in vprašanja: arena@gaming.si

Ime in Priimek (obvezno)

Elektronski naslov, primer: Janez@kranjski.si (obvezno)

Vzdevek (zelo zaželeno)

S prijavo se strinjate s pogoji in pravili udeležbe

Splošno

Tekmovanje poteka na igralni konzoli PS4 na prednastavljenih nastavitvah (spodnji pravilnik o nastavitvah bo v vpogled tudi na prizorišču tekmovanj, njegovo neupoštevanje pa pomeni takojšnjo diskvalifikacijo tekmovalca).

Nastavitve, ki se morajo uporabiti so:

 • Mode: Exhibition
 • Level: International
 • Team: Club /Nation
 • Half Time: 6 min
 • Tactics: by default (Only tactics of the game will be allowed)
 • Passing Power Assistance: OFF
 • Injuries: ON
 • Offsides: ON
 • Defending: Tactical Defending
 • Weather: Default
 • Speed: Normal
 • Radar: 2D
 • Timer: ON
 • Instruction: YES
 • Player indications: NO, unless the two players agree on it
 • Camera: TV Broadcast

PREMORI IN PREKINITVE
Tekmovalec lahko v času tekmovanja izvede premor samo v primeru zamenjave strategije (največ 2x) in v primeru ustavljene igre (»offside«, »touchline«, »fouls«). Izjema za dodatno pavzo so lahko primeri, ko je tekmovalčev igralec poslan z igrišča (rumeni, rdeči karton ali poškodbe) in je zaradi zamenjave igralca potrebna sprememba strategije igre.

Čas posamezne igre v predtekmovanju 2 x 6 min, v finalu 2 x 10 min. V primeru neodločenega izida se igra podaljšek ter morebitne enajstmetrovke za odločitev zmagovalca.

Seznam parov se sestavi glede na čas prijave. Pari so predstavljeni neposredno na tekmovanju. Tekmovalci se morajo na tekmovanjih zbrati 20 minut pred pričetkom tekmovanja (ob 09:30) in s seboj prinesti osebni dokument.

POTRJENI / PLAČANI FIFA 18 IGRALCI

 1. Domen Videc
 2. Jan Miklavec
 3. Damir Dizdarevic
 4. Sanel Hecimovic
 5. Nace Belec
 6. Gašper Rugelj
 7. Benjamin Jagurdžija
 8. Ryan Viler
 9. Jaka Krivec
 10. Leon Lihtenvalner
 11. Martin Ukmar
 12. Mark Kocman
 13. Leon Kušljan
 14. Miha Šmon
 15. Jean Ternik
 16. Arne Sven Sikošek
 17. Gašper Kozelnik
 18. Alen Buljubašić
 19. Žiga Bergant
 20. Anže Krizovnik
 21. Aleksandar Jović
 22. Ivan Marjanovič
 23. Gregor Žagar
 24. Kristjan Slunjski
 25. Maj Bajt
 26. Nejc Merčun
 27. Tadej Sertič Sabec
 28. Zkatji Stojanov
 29. Dario Kokol
 30. Maric Vrbnjak
 31. Naay Licina
 32. Maks Kogovšek
 33. Luka Malenšek
 34. Gregory Grošelj Gulič
 35. Blaž

Turnir se bo odvijal v petek, 26. 1. 2018, od 12.00 naprej.

Sponzor FIFA turnirja je LOGITECH G

Na zaključni Hearthstone turnir se je uvrstilo najboljših 8 igralcev, ki so možnost nabiranja točk imeli na šestih online ter dveh LAN turnirjih v letu 2017. V skupnem seštevku je vrstni red naslednji:

1. Illusion
2. Coup
3.
LaugingLama
4. Grimmjow
5. Luklel
6.
Bopmajster
7. philipll
8. Richi
                  

 

Igralcem smo na mail poslali navodila za prijavo, uvrščene pa naprošamo, da jo izpolnite do petka, 19. 11. 2018. V nasprotnem primeru bo priložnost dobil naslednje uvrščeni na skupni lestvici.

Sistem tekmovanja bo potekal v formatu double elimination (Conquest, best of 5), vsa pravila pa ostanejo ista tistim iz naših prejšnjih tekmovanj. Na prizorišču bo poskrbljeno za igralno opremo za igralce, prav tako pa za ogled iger v živo, kot tudi za stream zaključnih bojev na twitch.tv/frixii

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na e-mail naslov frixi.stream@gmail.com

Kdo je Pero Martić?

Pero Martić je najuspešenjši slovenski streamer. Kljub temu, da se s stremanjem ukvarja šele slaba dva meseca ima redno med 300 in 500 gledalcev.

Polega tega pa je Pero ena izmed najbolj poznanih osebnosti na slovenskih socialnih omrežji, saj ima na Facebooku preko 18,500 sledilcev obenem pa je lastnik enega izmed največjih Snapchat računov v Sloveniji.

Kaj bo Pero počel na dogodku?

Pero bo najprej opravil krajši meet & greet in Q&A za vse svoje zveste oboževalce. Poleg tega bo direktno s dogodka streamal, izvedel nekaj nagradnih iger in poskbel za zabavo gostov!

LINK do streama!

Stole boste lahko preizkusili na dogodku, za vsa dodatna vprašanja pa vam bodo na volja lastniki znamke UVI CHAIR, vljudno vabljeni na preizkus!
Spremenite vašo slabo navado sedenja, naredite investicijo zase in vašo prihodnost! Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja, poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes, UVI CHAIR.  Stole UVI CHAIR lahko kupite v vseh bolje založenih IT trgovinah, klikni me za seznam trgovin.
Logitech je svetovno priznano Švicarsko podjetje. Osredotočeni so na inovacije, kakovost in razvoj naprav, ki omogočajo večji užitek ob uporabi digitalne tehnologije. Svojo ponudbo so leta 1981 začeli z računalniškimi miškami in se kmalu razširili tudi na ostale dodatke, ki poenostavijo delo z osebnim računalnikom. Logitech ima svojo prodajno mrežo praktično po vsem svetu in zajema širok nabor osebnih perifernih naprav, s posebnim poudarkom na izdelkih za nadzor osebnih računalnikov, internetne komunikacije, digitalne glasbe in kontrolnih sistemov za domačo zabavo.

Spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo gaming in ostale računalniške opreme. Njihov cilj je ponuditi čimveč različnih znamk po konkurenčni ceni. Edina spletna trgovina, ki vlaga v slovenske skupnosti, ki se trudijo pri razvoju tako imenovanega e-športa. Z veseljem pomagajo, svetujemo pri nakupu in so vam vedno na voljo tudi po nakupu.

18. Arena mladih ponovno prihaja v Ljubljano. Na kup bo zbrala vse mlade in mlade po srcu, mračnemu januarskemu obdobju pa bo povrnila veliko življenja. Ne zamudite sejma življenjskega sloga mladih, ki ga pripravljamo istočasno kot sejem izobraževanja in poklicev Informativa, natančneje 26. in 27. januarja 2018!

Če ste navdušenec nad igrami in računalniško tehniko, ki vedno išče nove novice iz sveta videoiger, je portal Gaming.si kot zanalašč za vas. Prinašamo sveže novice iz sveta igričarstva in računalniške tehnike in pokrivamo vse spektre te panoge kot so opisi, predogledi, igralni posnetki ter najbolj sveže novice. Pred kratkim so pri nas dom našle tudi razne slovenske skupnosti raznih popularnih iger, kot so Counter Strike, League of Legends, Rocket League ter celotna kolekcija popularnega razvijalca Blizzard. V lasti imamo tudi hitro rastoč Youtube kanal, kjer si lahko opise ogledate tudi v video obliki.

 • Fortnite streamer Ninja zasluži mesečno...
  by BoriSe on marec 20, 2018 at 11:12 dop

  Pisali smo že, kako se je popularni streamer “Ninja” pred kratkim združil s kanadskim raperejem Drakom in podrl Twitch rekord v gledanosti. Pri takem številu gledalcev bi človek pričakoval tudi kar nekaj […]

 • HTC Vive Pro prihaja 5. aprila za...
  by BoriSe on marec 20, 2018 at 10:51 dop

  Virtualni napravi HTC Vive in Oculus Rift sta že kar nekaj časa prisotni na tržišču in počasi se pripravlja čas za njuna naslednika. Prvi bo na potezi HTC, ki je svoj naslednji izdelek poimenoval HTC Vive Pro, ta […]

 • Fantek, star 9 let, ustrelil 13-letno sestro...
  by BoriSe on marec 19, 2018 at 3:27 pop

  Čeprav poročamo ponavadi srečne novice iz sveta igričarske industrije, se včasih zgodijo tudi stvari, ki jih ni veselje poročati. Tragično novico sporočajo iz ZDA, natančneje iz Mississippija, kjer je […]

 • Kako igrati PlayStation 3 in PlayStation 4...
  by BoriSe on marec 19, 2018 at 1:56 pop

  Čeprav vam naslov da misliti, da gre za nemara kakšen nateg, brez skrbi. Lastniki PC-jev se lahko že kar nekaj časa poigravate s PlayStation 3 in PlayStation 4 naslovi. Sony je skozi leta v svoje konzole vložil ogromno […]

 • Eden Rising: Supremacy prihaja na Steam
  by NedeljskiH60 on marec 19, 2018 at 1:13 pop

  Meridian4 in Navizzio so naznanili prihod Eden Rising: Supremacy na platformo Steam, zgodnji dostop bo mogoče igrati že maja 2018. The post Eden Rising: Supremacy prihaja na Steam appeared first on Gaming.si. […]