26. in 27. januar 2018
Od 9. do 18. ure

Gospodarsko Razstavišče, Ljubljana
Vstop za obiskovalce je brezplačen!

V sodelovanju z UVI CHAIR se bomo konec januarja udeležili dogodka Arena mladih na Gospodarskem Razstavišču v Ljubljani! Na dogodku bomo pripravili tekmovanja v igrah FIFA18 in Hearthstone, kjer se bodo slovenski igralci borili naslov najboljšega in bogate nagrade!

Seveda nismo pozabili na vse casual igralce, ki ste lepo vabljeni k udeležbi dogodka. Vsem obiskovalcem bo omogočen prost vstop! Za vse, ki se nam boste pridružili, bomo pripravili posebne FREE 2 PLAY in VR postaje, kjer boste imeli možnost preizkusiti najnovejšo opremo in novosti na trgu.

Za obiskovalce:

 • Testiranje stolov UVI Chair
 • VR igralna postaja
 • Igralne postaje Playstation 4
 • Obisk najuspešnejšega slovenskega streamerja Pero Martića
 • in več!

Vse dodatne informacije najdete spodaj. Tekmovanje v igri Hearthstone je imelo online ligo skozi celotno leto 2017, zaključni del pa bo potekal offline na dogodku. Za Hearstone dogodek bo poskrbljeno za prenosne računalnike in tablice (TUP – Turn Up & Play)!

SPONZORJI TEKMOVANJ

Logo-Eigre

Dodatne dejavnosti

Uradna tekmovanja

POTRJENI / PLAČANI FIFA 18 IGRALCI

 1. Domen Videc
 2. Jan Miklavec
 3. Damir Dizdarevic
 4. Sanel Hecimovic
 5. Nace Belec
 6. Gašper Rugelj
 7. Benjamin Jagurdžija
 8. Ryan Viler
 9. Jaka Krivec
 10. Leon Lihtenvalner
 11. Martin Ukmar
 12. Mark Kocman
 13. Leon Kušljan
 14. Miha Šmon
 15. Jean Ternik
 16. Arne Sven Sikošek
 17. Gašper Kozelnik
 18. Alen Buljubašić
 19. Žiga Bergant
 20. Anže Krizovnik
 21. Aleksandar Jović
 22. Ivan Marjanovič
 23. Gregor Žagar
 24. Kristjan Slunjski
 25. Maj Bajt
 26. Nejc Merčun
 27. Tadej Sertič Sabec
 28. Zkatji Stojanov
 29. Dario Kokol
 30. Maric Vrbnjak
 31. Naay Licina
 32. Maks Kogovšek
 33. Luka Malenšek
 34. Gregory Grošelj Gulič
 35. Blaž

Turnir se bo odvijal v petek, 26. 1. 2018, od 12.00 naprej.

Sponzor FIFA turnirja je LOGITECH G

Na zaključni Hearthstone turnir se je uvrstilo najboljših 8 igralcev, ki so možnost nabiranja točk imeli na šestih online ter dveh LAN turnirjih v letu 2017. V skupnem seštevku je vrstni red naslednji:

1. Illusion
2. Coup
3.
LaugingLama
4. Grimmjow
5. Luklel
6.
Bopmajster
7. philipll
8. Richi
                  

 

Igralcem smo na mail poslali navodila za prijavo, uvrščene pa naprošamo, da jo izpolnite do petka, 19. 11. 2018. V nasprotnem primeru bo priložnost dobil naslednje uvrščeni na skupni lestvici.

Sistem tekmovanja bo potekal v formatu double elimination (Conquest, best of 5), vsa pravila pa ostanejo ista tistim iz naših prejšnjih tekmovanj. Na prizorišču bo poskrbljeno za igralno opremo za igralce, prav tako pa za ogled iger v živo, kot tudi za stream zaključnih bojev na twitch.tv/frixii

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na e-mail naslov frixi.stream@gmail.com

Kdo je Pero Martić?

Pero Martić je najuspešenjši slovenski streamer. Kljub temu, da se s stremanjem ukvarja šele slaba dva meseca ima redno med 300 in 500 gledalcev.

Polega tega pa je Pero ena izmed najbolj poznanih osebnosti na slovenskih socialnih omrežji, saj ima na Facebooku preko 18,500 sledilcev obenem pa je lastnik enega izmed največjih Snapchat računov v Sloveniji.

Kaj bo Pero počel na dogodku?

Pero bo najprej opravil krajši meet & greet in Q&A za vse svoje zveste oboževalce. Poleg tega bo direktno s dogodka streamal, izvedel nekaj nagradnih iger in poskbel za zabavo gostov!

LINK do streama!

Stole boste lahko preizkusili na dogodku, za vsa dodatna vprašanja pa vam bodo na volja lastniki znamke UVI CHAIR, vljudno vabljeni na preizkus!
Spremenite vašo slabo navado sedenja, naredite investicijo zase in vašo prihodnost! Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja, poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes, UVI CHAIR.  Stole UVI CHAIR lahko kupite v vseh bolje založenih IT trgovinah, klikni me za seznam trgovin.
Logitech je svetovno priznano Švicarsko podjetje. Osredotočeni so na inovacije, kakovost in razvoj naprav, ki omogočajo večji užitek ob uporabi digitalne tehnologije. Svojo ponudbo so leta 1981 začeli z računalniškimi miškami in se kmalu razširili tudi na ostale dodatke, ki poenostavijo delo z osebnim računalnikom. Logitech ima svojo prodajno mrežo praktično po vsem svetu in zajema širok nabor osebnih perifernih naprav, s posebnim poudarkom na izdelkih za nadzor osebnih računalnikov, internetne komunikacije, digitalne glasbe in kontrolnih sistemov za domačo zabavo.

Spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo gaming in ostale računalniške opreme. Njihov cilj je ponuditi čimveč različnih znamk po konkurenčni ceni. Edina spletna trgovina, ki vlaga v slovenske skupnosti, ki se trudijo pri razvoju tako imenovanega e-športa. Z veseljem pomagajo, svetujemo pri nakupu in so vam vedno na voljo tudi po nakupu.

18. Arena mladih ponovno prihaja v Ljubljano. Na kup bo zbrala vse mlade in mlade po srcu, mračnemu januarskemu obdobju pa bo povrnila veliko življenja. Ne zamudite sejma življenjskega sloga mladih, ki ga pripravljamo istočasno kot sejem izobraževanja in poklicev Informativa, natančneje 26. in 27. januarja 2018!

Če ste navdušenec nad igrami in računalniško tehniko, ki vedno išče nove novice iz sveta videoiger, je portal Gaming.si kot zanalašč za vas. Prinašamo sveže novice iz sveta igričarstva in računalniške tehnike in pokrivamo vse spektre te panoge kot so opisi, predogledi, igralni posnetki ter najbolj sveže novice. Pred kratkim so pri nas dom našle tudi razne slovenske skupnosti raznih popularnih iger, kot so Counter Strike, League of Legends, Rocket League ter celotna kolekcija popularnega razvijalca Blizzard. V lasti imamo tudi hitro rastoč Youtube kanal, kjer si lahko opise ogledate tudi v video obliki.

 • Ninja oznanil partnerstvo z Red Bullom ter...
  by BoriSe on junij 20, 2018 at 9:09 dop

  Morda bi kdo pomislil, da je se je popularni streamer Ninja, ob izgubi 40.000 naročnikov, zasrbljeno držal za glavo in na glas preklinjal. Verjetno bi vsak normalni streamer ob izgubi takšnega števila privržencev ter […]

 • PUBG prvič v zgodovini znižal svojo ceno
  by BoriSe on junij 20, 2018 at 8:37 dop

  Do sedaj je vsak, ki je v življenju kdaj v rokah držal navezo miške in tipkovnice, že zagotovo slišal za popularno večigralsko igro Player Unknown’s Battlegrounds. Ta battle royal naslov je dolgo časa […]

 • DrakeMoon – recenzija spletne strani
  by BoriSe on junij 20, 2018 at 8:10 dop

  Partnerska objava Po njegovi zadnji prenovi, DrakeMoon.com prihaja kot nova in vznemirljiva platforma, kjer lahko igrate najnovejše igre. Kaj točno je ta stran? Se splača v njo vložiti svoj čas? Beri dalje za več […]

 • Z 98% pozitivnimi opisi je Portal 2 trenutno...
  by BoriSe on junij 19, 2018 at 3:38 pop

  Kar že 7 let mineva odkar je na naše ekrane stopila legendarna platformsko ugankarska igra Portal 2. To so bili časi, ko je razvijalec Valve še dejansko delal enoigralske igre in čeprav jih je izdajal počasi, jih je […]

 • Guild Wars 2: Living World sezona 4 epizoda 3
  by NedeljskiH60 on junij 19, 2018 at 3:25 pop

  Razvijalci ArenaNet so izdali popolnoma nov napovednik za prihajajočo t.i. "Living World" sezono 4, epizodo 3. The post Guild Wars 2: Living World sezona 4 epizoda 3 appeared first on Gaming.si. […]