Turnirji
Uradna tekmovanja

Dodatne dejavnosti

Arena Mladih

26. in 27. januar 2018
Od 9. do 18. ure

Gospodarsko Razstavišče, Ljubljana
Vstop za obiskovalce je brezplačen!

V sodelovanju z UVI CHAIR se bomo konec januarja udeležili dogodka Arena mladih na Gospodarskem Razstavišču v Ljubljani! Na dogodku bomo pripravili tekmovanja v igrah FIFA18 in Hearthstone, kjer se bodo slovenski igralci borili naslov najboljšega in bogate nagrade!

Seveda nismo pozabili na vse casual igralce, ki ste lepo vabljeni k udeležbi dogodka. Vsem obiskovalcem bo omogočen prost vstop! Za vse, ki se nam boste pridružili, bomo pripravili posebne FREE 2 PLAY in VR postaje, kjer boste imeli možnost preizkusiti najnovejšo opremo in novosti na trgu.

Za obiskovalce:

 • Testiranje stolov UVI Chair
 • VR igralna postaja
 • Igralne postaje Playstation 4
 • Obisk najuspešnejšega slovenskega streamerja Pero Martića
 • in več!

Vse dodatne informacije najdete spodaj. Tekmovanje v igri Hearthstone je imelo online ligo skozi celotno leto 2017, zaključni del pa bo potekal offline na dogodku. Za Hearstone dogodek bo poskrbljeno za prenosne računalnike in tablice (TUP – Turn Up & Play)!

SPONZORJI TEKMOVANJ

Logo-Eigre

Trenutno prijavljenih: 38 / 64  | Trenutno potrjenih (plačanih): 0

Število tekmovalcev za FIFA18 turnir smo omejili na 64! Sedež na dogodku si zagotovite po prejetem plačilu prijavnine, ki znaša simboličnih 10 €.

FIFA18 PS4 turnir se bo odvijal v soboto 27.1.2018 od 10:00 ure dalje!
Preko 500 € nagradne sklada v materialnih nagradah!

Vsi igralci boste imeli ves čas dogodka na voljo brezplačno brezalkoholno pijačo.

Za prijavo uporabite desni obrazec, po uspešni prijavi boste na podani elektronski naslov prejeli vsa dodatna navodila in informacije.

Kontakt za pomoč in vprašanja: arena@gaming.si

Ime in Priimek (obvezno)

Elektronski naslov, primer: Janez@kranjski.si (obvezno)

Vzdevek (zelo zaželeno)

S prijavo se strinjate s pogoji in pravili udeležbe

Splošno

Tekmovanje poteka na igralni konzoli PS4 na prednastavljenih nastavitvah (spodnji pravilnik o nastavitvah bo v vpogled tudi na prizorišču tekmovanj, njegovo neupoštevanje pa pomeni takojšnjo diskvalifikacijo tekmovalca).

Nastavitve, ki se morajo uporabiti so:

 • Mode: Exhibition
 • Level: International
 • Team: Club /Nation
 • Half Time: 6 min
 • Tactics: by default (Only tactics of the game will be allowed)
 • Passing Power Assistance: OFF
 • Injuries: ON
 • Offsides: ON
 • Defending: Tactical Defending
 • Weather: Default
 • Speed: Normal
 • Radar: 2D
 • Timer: ON
 • Instruction: YES
 • Player indications: NO, unless the two players agree on it
 • Camera: TV Broadcast

PREMORI IN PREKINITVE
Tekmovalec lahko v času tekmovanja izvede premor samo v primeru zamenjave strategije (največ 2x) in v primeru ustavljene igre (»offside«, »touchline«, »fouls«). Izjema za dodatno pavzo so lahko primeri, ko je tekmovalčev igralec poslan z igrišča (rumeni, rdeči karton ali poškodbe) in je zaradi zamenjave igralca potrebna sprememba strategije igre.

Čas posamezne igre v predtekmovanju 2 x 6 min, v finalu 2 x 10 min. V primeru neodločenega izida se igra podaljšek ter morebitne enajstmetrovke za odločitev zmagovalca.

Seznam parov se sestavi glede na čas prijave. Pari so predstavljeni neposredno na tekmovanju. Tekmovalci se morajo na tekmovanjih zbrati 20 minut pred pričetkom tekmovanja (ob 09:30) in s seboj prinesti osebni dokument.

Turnir se bo odvijal v petek, 26. 1. 2018, od 12.00 naprej.

Na zaključni Hearthstone turnir se je uvrstilo najboljših 8 igralcev, ki so možnost nabiranja točk imeli na šestih online ter dveh LAN turnirjih v letu 2017. V skupnem seštevku je vrstni red naslednji:

1. Illusion
2. Coup
3.
LaugingLama
4. Grimmjow
5. Luklel
6.
Bopmajster
7. philipll
8. Richi
                  

 

Igralcem smo na mail poslali navodila za prijavo, uvrščene pa naprošamo, da jo izpolnite do petka, 19. 11. 2018. V nasprotnem primeru bo priložnost dobil naslednje uvrščeni na skupni lestvici.

Sistem tekmovanja bo potekal v formatu double elimination (Conquest, best of 5), vsa pravila pa ostanejo ista tistim iz naših prejšnjih tekmovanj. Na prizorišču bo poskrbljeno za igralno opremo za igralce, prav tako pa za ogled iger v živo, kot tudi za stream zaključnih bojev na twitch.tv/frixii

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na e-mail naslov frixi.stream@gmail.com

Kdo je Pero Martić?

Pero Martić je najuspešenjši slovenski streamer. Kljub temu, da se s stremanjem ukvarja šele slaba dva meseca ima redno med 300 in 500 gledalcev.

Polega tega pa je Pero ena izmed najbolj poznanih osebnosti na slovenskih socialnih omrežji, saj ima na Facebooku preko 18,500 sledilcev obenem pa je lastnik enega izmed največjih Snapchat računov v Sloveniji.

Kaj bo Pero počel na dogodku?

Pero bo najprej opravil krajši meet & greet in Q&A za vse svoje zveste oboževalce. Poleg tega bo direktno s dogodka streamal, izvedel nekaj nagradnih iger in poskbel za zabavo gostov!

LINK do streama!

Stole boste lahko preizkusili na dogodku, za vsa dodatna vprašanja pa vam bodo na volja lastniki znamke UVI CHAIR, vljudno vabljeni na preizkus!
Spremenite vašo slabo navado sedenja, naredite investicijo zase in vašo prihodnost! Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja, poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes, UVI CHAIR.  Stole UVI CHAIR lahko kupite v vseh bolje založenih IT trgovinah, klikni me za seznam trgovin.

Spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo gaming in ostale računalniške opreme. Njihov cilj je ponuditi čimveč različnih znamk po konkurenčni ceni. Edina spletna trgovina, ki vlaga v slovenske skupnosti, ki se trudijo pri razvoju tako imenovanega e-športa. Z veseljem pomagajo, svetujemo pri nakupu in so vam vedno na voljo tudi po nakupu.

18. Arena mladih ponovno prihaja v Ljubljano. Na kup bo zbrala vse mlade in mlade po srcu, mračnemu januarskemu obdobju pa bo povrnila veliko življenja. Ne zamudite sejma življenjskega sloga mladih, ki ga pripravljamo istočasno kot sejem izobraževanja in poklicev Informativa, natančneje 26. in 27. januarja 2018!

Če ste navdušenec nad igrami in računalniško tehniko, ki vedno išče nove novice iz sveta videoiger, je portal Gaming.si kot zanalašč za vas. Prinašamo sveže novice iz sveta igričarstva in računalniške tehnike in pokrivamo vse spektre te panoge kot so opisi, predogledi, igralni posnetki ter najbolj sveže novice. Pred kratkim so pri nas dom našle tudi razne slovenske skupnosti raznih popularnih iger, kot so Counter Strike, League of Legends, Rocket League ter celotna kolekcija popularnega razvijalca Blizzard. V lasti imamo tudi hitro rastoč Youtube kanal, kjer si lahko opise ogledate tudi v video obliki.

 • Najavljen Fable 4
  by BoriSe on januar 18, 2018 at 1:01 pop

  Pred manj kot dvema letom se je ugasnil razvijalec Lionhead Studios, ki so poprej razvili trilogijo Fable iger. Tako je upanje, da se bomo še kdaj vrnili v svet Albiona gorelo samo pri največjih oboževalcih. A glej ga zlomka, […]

 • V izdelavi je nova Alien igra
  by BoriSe on januar 18, 2018 at 12:45 pop

  Alien franšiza že kar nekaj časa ne stoji na ravno trdnih tleh. Po katastrofalni igri Aliens: Colonial Marines, se serija ni odrezala ravno najbolje tudi na filmskem področju, saj Prometheus ter Alien: Covenant nista […]

 • Candleman: The Complete Journey prihaja...
  by NedeljskiH60 on januar 17, 2018 at 12:43 pop

  3D platformer Candleman je izšel za konzolo Xbox One že kar nekaj časa nazaj. Načrt za izid igre na PC-ju je bil v drugi polovici 2017, ampak se ta žal ni zgodil. The post Candleman: The Complete Journey prihaja konec […]

 • Najboljše strateške igre 2017
  by Simon D. on januar 17, 2018 at 11:36 dop

  Za nami je še eno leto, ki je postreglo z veliko kakovostnimi naslovi. Tako smo za vas že drugo leto zapored pripravili lestvice najboljših iger, seveda po našem mnenju. Ne pričakujemo, da bomo zajeli vsako, ampak sami […]

 • Razvijalci igre Theme Hospital najavili Two...
  by BoriSe on januar 17, 2018 at 8:08 dop

  Leta 1997, torej debelih 20 let nazaj, je izšla močno zabavna simulacija bolnice imenovana Theme Hospital. Zadeva se ni jemala preveč resno a je vseeno prinesla ogromno zabave tistim, ki so si vedno želeli voditi bolnico. […]

GAMING.si novice

Prijavite se in bodite ažurno obveščeni o novostih in top novicah portala, obljubimo, da ne bomo smetili :)

 

Čestitke, uspešno naročeni! :)