Želite postati del ekipe? Kliknite tukaj in se prijavite. Veselimo se vašega sporočila ;)

GAMINGsi ekipa
Simon Durič
Glavni urednik

Specaliziran za: Softiče izvoha na daljavo
Glavni urednik novice sestavlja, vesten kot mravljica, ko jih drugim popravlja. Vsake toliko, šok se zgodi, novičke nobene, spisane ni… Takrat ga tolikšna jeza popade, bežimo, da kdo ne ostane brez glave. Včasih z nami tud’ igre igra, a še vedno sovraži ta nov’ GTA.

Moje GAMINGsi novice 

GAMINGsi ekipa
Boris Tramte
Urednik

Specaliziran za: Obujanje spominov na mlade dni
Boris igričarski, dedek tapravi, pesmice piše tud’, rep kakšen vkup’ spravi. Z glasom umirjenim, nasvete deli, spominja se vedno rad, na stare že dni. Jezite ga ne, takrat prišla bo strela, namreč zveze ‘ma z Geralt-om, že od prvega dela.

Moje GAMINGsi novice 

GAMINGsi ekipa
Davorin Durič
Urednik, tehnična ninđa

Specaliziran za: Uničevanje računalnikov
Rime sestavlja, z njimi teži, vsem gre na živce, ker miru več ni. Računalnik sestavi, če ima čas celo dva, ju rojakom podari, saj ne, pod mizo ju da. Dovolj bo norosti, te besedne grobosti, predaleč je šlo, preden gre v objavo, še slabo mi bo.

Moje GAMINGsi novice 

GAMINGsi ekipa
Dominik Čebron
Pisec novic

Specaliziran za: Pravljičarstvo
Najrednejši pisec, pamet za dva, za MMO-je nadarjen, d’nar Blizzard-u da. Soigralci jezite raje ga ne, BAM, BAM, tolče po bobnih, obišče vas še. Raje, za vsak slučaj, zapahnite vrata, Dominik prihaja, z njim tudi sonata.

Moje GAMINGsi novice 

GAMINGsi ekipa
Boštjan Kozar
Strokovnjak za družbena omrežja

Specaliziran za: Spletno kofetkanje
Boštjan obvlada, za FB je car, še Zuckerberg včasih ga prosi za dar. Warcraft 3 bi opisal, to si srčno želi, vendar časa ne najde, morda če se zbudi. Facebook ‘ma najraje, ga nič ne ustavi, a le stežka nek’tere novice pri Marku objavi.

Moje GAMINGsi novice 

GAMINGsi ekipa
Andrej Bernetič
Pisec novic

Specaliziran za: Namizni sendvič
Kosmatinec največji, kot jeti poznan, britvice, brivniki, vse je zaman. Raje ščetine si rasti pusti, strokovnjak za vse špile, od mladih že dni. Sesalec in toaster in pečica gre preč, da napajalnik mu novi zdaj toaste zna pečt.

Moje GAMINGsi novice 

GAMINGsi ekipa
Matjaž Murn
Pisec novic

Specaliziran za: D(i)rkanje po avtocesti
Ko po delu napornem prot’ domu drvi, sploh ne razmišlja, le pisat želi. Če dober volan doma si lastite, obvezno ga predse na cesti spustite. Drugače gorje vam, pričakuj’te obisk, kako se končal bo, a tresk ali blisk? Ampak za konec, nas žena njegova, nareže v dirkačinah, vedno in znova.

Moje GAMINGsi novice

GAMINGsi ekipa
Ajda Celinšek
Opisovalka iger

Specializirana za: Deljenje slabih vzornih naukov
Ajda v vetru k nam prijadrala, novičk ni nič pisala, raje igre igrala. A glej ga zlomka, kmalu smo ugotovili, da jezik največji smo v skupino dobili. Klepet vsak dan do konca zasmetila, šefa poslušala (saj ne), nazaj govorila. Modrost redno z vsemi delila, na slovnico svojo ni nič kaj pazila. A zgodba se tukaj še ne konča, saj je vseeno najlepša med nami bila. Pony is life!

GAMINGsi ekipa
Žan Župančič
Pisec novic

Specaliziran za: Piknike
Pri Žanu prvič smo piknik imeli, malo igrali in  dobro se ‘meli. Kot kuhar v službi zelo je priznan, a zaradi vožnjo s Škodo preveč zadržan. LoL obožuje, ga redno igra, še raje na streamu se dere za dva. Zadnje čase menjal je žanre in PUBG igra, a tam pogosteje kot noob, AMD smrtni udarec zada.

Moje GAMINGsi novice 

GAMINGsi ekipa
Tomislav Milenković
Marketing

Specialist za: Žensko igro
Šport Tomo obvlada, ve o taktiki vse, a to nas ne briga, ni žoga za vse. Od nekdaj nogometaš si želeti postal, a očka v žensko ekipo ga dal. (Fantje zanj namreč smo preveliki grobijani, že sapica nežna na travo ga spravi). Zato zdaj trenira in teka bolj malo, raje vpije in tuli za štalo. A marketing obvlada, je 100% LEGIT, razen ko šefe , povabi ga pit.

LEGIT-MARKETING

GAMINGsi ekipa
Tadej Martinčič
Marketing, tehnična podpora

Specializiran za: Pozabljanje vejic
Oh katastrofa, le kaj bi napisal, da pred vrati se znašel ne, ker bi me odpisal. Že res, da novičko občasno vkup spravi, a glava boli me, ko mi jo predstavi. Vzdržuje nam stran in dodaja novosti, pametuje tud’ rad, ker za naredit je dosti. Ko dekle ogleda, že bi tekel na dom, a za našo ekipo kot župnik je on. Delo tu, delo tam, rim tud’ že preveč, ne vem kaj bi storil, ne da se mi več.

LEGIT-MARKETING

GAMINGsi ekipa
Maskota
Stric iz ozadja

Oh joj, na maskoto sem čisto pozabil, ma časa je zmankal’, ne bom je predstavil. O njem’ lahko sanjate, po njem’ hrepenite, a gejmerčka našega nikol’ ne dobite.

I WANT YOU!

GAMING.si novice

Prijavite se in bodite ažurno obveščeni o novostih in top novicah portala, obljubimo, da ne bomo smetili :)

 

Čestitke, uspešno naročeni! :)