Pridružite se nam na dogodku Gaming brez izgovorov v sodelovanju s Telekomom Slovenije.

Sobota, 14.4.2018 od 9:00 do 21:00 Citypark Ljubljana!

Zadnje novice

Dogajanje na eventu

LG-logo-png
it-logo
amd-ryzen
balistix
msi-134x87

Virtual Reality

Pridi in preizkusi VR

Na dogodku bodo na voljo dve VR postaje, kjer bo možno BREZPLAČNO preizkusiti različne zabavne igre.

FIFA18 TURNIR

FIFA18 TURNIR

Na dogodku bo potekal turnir v igri FIFA18 na Playstation 4 konzolah. Turnir bo sprejel do 128 igralcev in imel nagradni sklad v višini 1240 €*. Za dodatne informacije o turnirju in prijave, kliknite na spodnji gumb.

PERO MARTIĆ LIVE STREAM

PERO MARTIĆ LIVE STREAM

Pero Martić bo dogodek popestril z live streamom, kjer bo odgovarjal na vprašanja, igral FIFA18 z obiskovalci ter se preizkusil v komentiranju turnirjev FIFA18 in CS:GO.

CS:GO TURNIR

CS:GO TURNIR

Na dogodku bo potekal finalni del turnirja CS:GO, kjer se bodo najboljše 4 ekipe iz online qualifierja potegovale za naslov najboljše in nagradni sklad v vrednosti 2250 €*. Za prijavo na online qualifier kliknite na spodnji gumb!

Prenos v živo

Tekmovanja

CS:GO UVRŠČENE EKIPE
iShock
mamba legendica
hackbait
21Arches

FIFA 18 PS4 turnir

14.4.2018 – CityPark Ljubljana

*Skupni nagradni sklad: 1240 €

Organizator dogodka je Gaming.si. Glavna partnerja sta Telekom Slovenije in UVI CHAIR, ki z nami delita vizijo širjenja gaming kulture v Sloveniji. Verjamemo, da s tovrstnimi prireditvami postavljamo nov mejnik na tem področju, saj nudimo alternativo manjšim dogodkom zaprtega tipa. Naš glavni cilj je predstaviti in približati gaming širši množici (pretok obiskovalcev v Cityparku Ljubljana v soboto znaša cca 30.000). Več informacij o nas in našem delovanju najdete na spletni strani www.legit.si/portali (skupaj mesečno dosegamo cca 650.000 unikatnih obiskovalcev). Vljudno vabljeni, ekipa GAMING.si

* Zapisan nagradni sklad je ocenjen na predvideno vsoto vseh nagrad (denarne, materialne in boni/kuponi).