NEST 2017 by NiceHash.com

26. in 27. avgust 2017 bo v Ljubljanski BTC ARENI potekal poseben računalniški dogodek!

Turnirji
Uradna tekmovanja

[uam_ad id=”30872″]

26. in 27. avgust 2017
Pričetek ob 10:00

BTC ARENA LJUBLJANA
Vstop za obiskovalce je brezplačen!

V sodelovanju s SLO-TECH.com bomo konec avgusta gostili prav poseben dogodek, kjer se bodo slovenski igralci v igrah Counter Strike, League of Legends, Hearthstone in FIFA 17 borili za naslov najboljšega in bogate nagrade! Seveda nismo pozabili na vse casual igralce, ki ste z vašimi mlinčki lepo vabljeni k udeležbi (prijavico najdete spodaj). Vsem obiskovalcem bo omogočen prost vstop! Za vse, ki se nam boste pridružili, bomo pripravili posebne FREE 2 PLAY in VR postaje, kjer boste imeli možnost preizkusiti najnovejšo opremo in novosti na trgu.

Za obiskovalce:

 • Telekom Slovenije predstavi VR očala HTC VIVE
 • NiceHash.com predstavi mining / rudarjenje (showoff posebnega mining RIGa)
 • Prenos CS:GO in League of Legends tekem na velikem platnu
 • Testiranje gaming opreme (Razer, HyperX, CoolerMaster in več)
 • Posebne akcijske cene spletne trgovine EIGRE.si
 • Igralne postaje, Call of Duty WW2, Formula 1, FIFA17, PES in več
 • Predstavitev UVI CHAIR gaming stolov
 • Ford Mustang
 • Blockchain meet-up / okrogla miza, Kolosej 26.8. ob 11:00 (klikni me za več info)
 • Poznani slovenski streamerji (Roccat Phaxi, Dinotti, Walnutzzz…)
 • Otaku.si akcijske cene in ugodnosti
 • FadeCase predstavitev izdelkov
 • Posebne akcijske cene pijače in hrane
 • in več!

Vse dodatne informacije najdete spodaj. Tekmovanje v  Counter Strike GO, League of Legends in Hearthstone je imelo online kvalifikacije, zaključni del pa bo potekal offline na dogodku. Računalniki in monitorji za zaključni del bodo na dogodku (TUP – Turn Up & Play), več podrobnosti najdete s klikom izbranega turnirja na levem grafičnem meniju.

Naš zadnji dogodek: ABC HUB BTC Ljubljana turnir in gosta Phaxi + Mikyx! 24ur.com, PlanetTV in GAMING.si

[uam_ad id=”30853″]

SPONZORJI
Lanparty so omogočili

Trenutno prijavljenih: 51 / 100  | Trenutno potrjenih (plačanih): 10

Število casual igralcev smo omejili na 100! Sedež na dogodku si zagotovite po prejetem plačilu prijavnine, ki znaša simboličnih 10 €.

Vsi casual igralci boste imeli ves čas dogodka na voljo brezplačno brezalkoholno pijačo, prigrizke, biljard, kegljanje, prosto gibanje po dogodku.

Za prijavo uporabite desni obrazec, po uspešni prijavi boste na podani elektronski naslov prejeli vsa dodatna navodila in informacije.

Kontakt za pomoč in vprašanja: nest@gaming.si

Ime in Priimek (obvezno)

Elektronski naslov, primer: Janez@kranjski.si (obvezno)

Vzdevek (zaželen)

S prijavo se strinjate s pogoji in pravili udeležbe

Zadnje NEST novice

NEST 2017 by NiceHash – razpored

Do dogodka NEST 2017 by Nicehash.com nas loči samo še nekaj dni in za vas smo pripravili nekaj ključnih napotkov! Vrata za obiskovalce in tekmovalce se odprejo v soboto, 26. 8. 2017 ob 10:00, CS:GO tekmovalce lepo naprošamo, da ne zamujate! Okvirni razpored najdete spodaj! V soboto bo sočasno z dogo...

NEST 2017 by NiceHash.com blockchain meet-up

V sodelovanju z Bitcoin društvom Slovenije bomo v sklopu dogodka NEST 2017 by NiceHash.com v Koloseju (BTC Ljubljana) gostili poseben meet-up/okroglo mizo. Govorci: Moderator: Jure Pirc – predsednik Bitcoin društva Slovenije Marko Kobal –  CEO Nicehash.com Matej Gregorčič – CEO in ustanovitelj Vibe...

FIFA 17 NEST 2017 by NiceHash.com in Telekom Slovenije

Z veseljem najavljamo FIFA17 PS4 tekmovanje, katerega bo podprl NiceHash.com in Telekom Slovenije! Nagradni sklad bo znašal 900 € v materialnih nagradah! Na tekmovanje se lahko prijavite s klikom na povezavo: https://gaming.si/nest2017fifa Tekmovanje bo potekalo 27. 8. 2017 v Ljubljanski BTC ARENI, ...

Lanparty NEST 2017 by NiceHash.com – CASUAL igralci

V sodelovanju s SLO-TECH.com bomo 26. in 27. 8. 2017 v ljubljanski BTC ARENI gostili lanparty NEST 2017. Za casual igralce smo pripravili poseben prostor, kjer boste lahko postavili svojo računalniško postajo in se zabavali 48 ur brez prekinitve! Dodatno boste lahko brez doplačila kegljali, igrali b...

Ob prihodu casual igralcev bomo imeli poseben show off prostor kjer bomo slikali vaše mlinčke. Na koncu dogodku bo SLO-TECH.com, GAMING.si in EIGRE.si komisija izbrala najboljše, ki bodo prejeli posebne nagrade! Sponzor PC MASTER RACEa je HyperX

#SEXY ONE! Najlepši mlinček – nagrada: HyperX Alloy mehanična tipkovnica 

#PURE POWER ARRRR! Najmočnejši mlinček – nagrada: HyperX slušalke Stinger 

#RGB 2017! RGB mlinček – nagrada: HyperX slušalke Stinger 

#DEDEK! Oldschool mlinček – nagrada: HyperX slušalke Stinger

#MOJ JE NAJVEČJI! – nagrada: podlog HyperX Largeeeeeeeeee + HyperX Alloy mehanična tipkovnica 

 

Kaj je lanparty?
Je dogodek, ki združuje igričarje (t.i. gamerji) z namenom druženja in zabave. Vsi računalniki so povezani v lastno lokalno omrežje (LAN) in nato dalje še v svetovnim splet, kar naredi izkušnjo kar se podobno domačemu okolju, le z veliko več zabavnih in socialnih elementov (PARTY).

Kako poteka lanparty?
Vsi prisotni igralci se na lokaciji z mrežnimi kabli povežejo na lokalno omrežje, nato pa lahko igrate proti drugim udeležencem v zabavnih tekmovanjih ali pa vsem pokažete svoje sposobnosti proti nasprotnikom na spletu. 1V1 ME BRO!

Kaj vse moram prinesti s sabo, velja samo za CASUAL igralce!

– Osebni računalnik z vsemi potrebnimi kabli
– Ekran in vse kable, ki spadajo k ekranu
– Tipkovnica, miška, podloga, slušalke
– Internetni kabel, naj bo dolg vsaj 3 metre
– Električni razdelilec, ki ima vsaj 5 vtičnic
– Oblačila in spalne potrebščine (spalna vreča, blazina, odeja…), samo v primeru prenočitve na dogodku (bo namenjen poseben miren prostor)
– Udobna oblačila in primerna obutev

Counter Strike GO, League of Legends, Hearthstone turnirji

Najprej bodo potekale online kvalifikacije! Na zaključni del (TUP, računalniki in monitorji so na lokaciji) se uvrstijo samo najboljši igralci / ekipe. Ko si ekipa / tekmovalec zagotovi mesto za zaključni del bo prijavnina na igralca znašala simboličnih 10 € (ekipe skupno 50 €),  v zameno boste prejeli darilno vrečko v vrednosti 20€ in boste lahko uporabljali biljard mize, kegljali, imeli brezplačno pijačo ter prigrizke. V primeru, da ekipa / igralec ne poravna prijavnine do roka, dobi priložnost naslednje uvrščena ekipa.

FIFA 17 turnir

Prijavnina znaša 10 €, vse igre se bodo odigrale na dogodku, igra se na konzoli Playstation 4!

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo preko elektronskega naslova: nest@gaming.si

NiceHash je vodilna storitev na področju zagotavljanja računske moči za potrjevanje transakcij digitalnih kriptovalut. Prodajalce in kupce računske moči povezuje z unikatno in inovativno spletno platformo. Potrjevanje transakcij kriptovalut je znano tudi kot “rudarjenje”, za ta proces pa so potrebne različno zmogljive naprave – računalniki z zmogljivimi procesorji ter grafičnimi karticami, pa tudi namenske ASIC naprave. Lastniki teh naprav prodajajo svojo računsko moč, kupci pa s to močjo potrjujejo transakcije, torej rudarijo, najrazličnejše kriptovalute.  Na dogodku bo ekipa NiceHash.com z veseljem odgovarjala na vsa vaša vprašanja.

Družba Telekom Slovenije je skupaj s svojimi hčerinski​mi družbami celovit ponudnik komunikac​ijskih storitev v Sloveniji. ​Prepoznavna je kot vodilna pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij ter multimedijskih vsebin.

Bowling center Arena Play&Party je največji tovrstni center v Sloveniji. Ima 28 računalniško vodenih stez proizvajalca QubicaAMF. Omogoča tudi t.i. extreme bowling z dodatnimi svetlobnimi učinki. V zabaviščnem centru se lahko preizkusite v še eni priljubljeni družabni igri: biljardu. Biljard center se nahaja na balkonu nad bowlingom, kar prostoru daje dodatno čarobnost. V centru je na voljo 31 miz. Za Vas pa lahko organiziramo poslovne zabave, teambuildinge, rojstnodnevne zabave, obletnice matur in valet.

Stole boste lahko preizkusili na dogodku, za vsa dodatna vprašanja pa vam bodo na volja lastniki znamke UVI CHAIR, vljudno vabljeni na preizkus!
Spremenite vašo slabo navado sedenja, naredite investicijo zase in vašo prihodnost! Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja, poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes, UVI CHAIR.  Stole UVI CHAIR lahko kupite v vseh bolje založenih IT trgovinah, klikni me za seznam trgovin.
Cooler Master je proizvajalec računalniške strojne opreme iz Tajvana. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992. Cooler Master je zelo priljubljena znamka za računalniška ohišja, hladilne blazinice in druge dodatke. V zadnjih letih se je podjetje znatno ovečalo. Cooler master sponzorira pomembne dogodke, kot KODE5. Nekateri izdelki Cooler Masterja so osvojili tudi mednarodne pohvale.
MSI je kot vodilna svetovna blagovna znamka najbolj zaupanja vredno ime v igralnih in e-športnih storitvah. Stojijo za načeli preboja v oblikovanju, iskanju odličnosti in tehnoloških inovacij. MSI osvobaja igralce pred dolgotrajnimi poskusi in napakami ter potisne igralne zmogljivosti, ki presegajo meje, s čimer povezujejo najzahtevnejše ekstremne zmogljivosti igralcev, realistične vizuale, pristen zvok, natančen nadzor in gladke pretočne funkcije. Odločite se za preseganje preteklih dosežkov, izberite MSI “True Gaming” blagovna znamko že danes!
HyperX® je bil ustanovljen kot oddelek podjetja Kingston Technology (največjega neodvisnega proizvajalca pomnilnikov in kartic) za visoko zmogljive izdelke. Po 15 letih ponujaja hitrega pomnilnika, SSD pogonov, slušalk, tipkovnic, mišk, USB ključev ter podlog za miške je ime HyperX postalo sinonim za najvišjo zmogljivost, kvaliteto, estetiko in zanesljivost. Vrhunski HyperX izdelki so izbira profesionalnih igralcev, tehničnih navdušencev in navijalcev po vsem svetu, kajti dosegajo najbolj stroge certificate in so narejeni iz najboljših mogočih komponent – tako da ste lahko najboljši tudi uporabniki. Spoznajte #HyperXFamily skupnost na facebook.com/hyperxcommunity ter obiščite hyperxgaming.com in se naučite, kako lahko HyperX izdelki izboljšajo vase igranje na konzoli in optimizirajo delovanje praktično kateregakoli računalnika. Ne glede na znanje ali žanre igre, HyperX je tu za gaming entuziaste po vsem svetu v skladu z njihovim geslom – “Vsi smo Igralci”.

Podjetje Razer je bilo ustanovljeno leta 1998, ko je ekipa inženirjev proizvedla visoko tehnološko igričarsko miško za ljubitelje računalniških iger, imenovano Boomslang. Sedež ima v mestu San Diego, ZDA. Proizvajajo veliko število pripomočkov za ljubitelje računalniški iger, npr. miške, tipkovnice, slušalke z mikrofonom, zvočne kartice, podloge za miške, Xbox 360 kontrolerje ter programsko opremo za prenosnike. Njihov slogan se glasi ‚FOR GAMERS, BY GAMERS‘

Poslanstvo podjetja Otaku.si je poskrbeti za veselje in pozitivno izkušnjo pri nakupu! Zaradi tega smo vedno odprti za vsa vprašanja, ideje in konstruktivne kritike. V kolikor nas boste kontaktirali se bomo potrdili, da vam odgovorimo v najkrajšem času in ugodimo vašim željam.

Spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo gaming in ostale računalniške opreme. Njihov cilj je ponuditi čimveč različnih znamk po konkurenčni ceni. Edina spletna trgovina, ki vlaga v slovenske skupnosti, ki se trudijo pri razvoju tako imenovanega e-športa. Z veseljem pomagajo, svetujemo pri nakupu in so vam vedno na voljo tudi po nakupu.

Če ste navdušenec nad igrami in računalniško tehniko, ki vedno išče nove novice iz sveta videoiger, je portal Gaming.si kot zanalašč za vas. Prinašamo sveže novice iz sveta igričarstva in računalniške tehnike in pokrivamo vse spektre te panoge kot so opisi, predogledi, igralni posnetki ter najbolj sveže novice. Pred kratkim so pri nas dom našle tudi razne slovenske skupnosti raznih popularnih iger, kot so Counter Strike, League of Legends, Rocket League ter celotna kolekcija popularnega razvijalca Blizzard. V lasti imamo tudi hitro rastoč Youtube kanal, kjer si lahko opise ogledate tudi v video obliki.

Slo-Tech je največji slovenski računalniški portal, ki budno spremlja dogajanja na področju tehnologije doma in po svetu. Že dve desetletji drži svoj ugled in ohranja status najbolj prodornega medija v svoji kategoriji. Slo-Tech pokriva predvsem vsebine povezane z novostmi na področju strojne in programske opreme, telekomunikacij, računalniške varnosti, odprte kode, informacijske zakonodaje tako doma, kot v svetu ter informacijske družbe.
Ažurne in pestre vsebine so na pregleden način razdeljene v več glavnih razdelkov.

 • LordFebo o: Batman: The Enemy Within
  by LordFebo on december 16, 2017 at 9:16 pop

  Batmanov kanon je domač slehernemu razgledancu, a vseeno smo štorijo o gothamskem rešimožu, siroti in playboyu videli v nebroju variacij. Risanke, filmi, stripovske kontinuitete, igre – vsaka predstava ima samosvoj […]

 • Pregled – Bohemian Killing
  by Davorin D. on december 15, 2017 at 3:27 pop

  Pariz leta 1894 je pri marsikom veljal za mesto sanj, in tako se naša zgodba tudi prične. Ognjemet je odmeval v daljavi in v noči se je plesalo po tlakovanih ulicah. Vendar ni bila običajna, kot vsaka poprej, za zidovi hotela […]

 • LAN PARTY Velenje
  by BoriSe on december 14, 2017 at 3:54 pop

  Dijaki 4. letnika Elektro in računalniške šole Velenje v okviru četrtega maturitetnega predmeta v letu 2018 organiziramo Lan Party. Vabljeni vsi gamerji in računalniški navdušenci, da se nam pridružite […]

 • Nintendo Switch prodali v več kot 10...
  by BoriSe on december 14, 2017 at 12:02 pop

  Nintendova najnovejša konzola pred izidom ni izgledala kot nič posebnega a Switch je presenetil vse. Močni in kvalitetni naslovi kot sta Zelda: Breath of the Wild ter nedavno izdani Mario Odyssey sta pripomogla k zelo dobrim […]

 • Test diskovne postaje – NAS Synology DS418j
  by Davorin D. on december 14, 2017 at 11:29 dop

  e ste na trgu za vstopnimi NAS postajami z možnostjo priklopa do štirih diskov je Synology DS418j ena izmed zadnjih novitet na voljo kupcev. Zasnovan je bil kot zamenjava za predhodnika DS416j, katerega je mogoče kupiti že […]

 • Microsoft dodal OpenSSH v Windows
  by team@slo-tech.com (Matej Huš) on december 15, 2017 at 7:56 pop

  Microsoft je prav potihoma v Windows 10 integriral odjemalca in strežnik za OpenSSH. To je sicer najavil že leta 2015, a potem o tem niso več na glas govorili. Sedaj pa se je izkazalo, da je OpenSSH že tu, čeprav trenutno […]

 • Walt Disney kupuje 21st Century Fox
  by team@slo-tech.com (Matej Huš) on december 15, 2017 at 5:35 pop

  V ZDA se obeta eden največjih prevzemov, saj bo Walt Disney za 52,4 milijarde dolarjev kupil večji del 21st Century Fox, ki ga obvladuje Rupert Murdoch. Medtem ko bo Walt Disney kupil v glavnem razvedrilni del (filmski in televizijski […]

 • Konec nevtralnosti interneta v ZDA
  by team@slo-tech.com (Matej Huš) on december 15, 2017 at 7:44 dop

  Zvezna komisija za telekomunikacije v ZDA (FCC) je danes s preglasovanjem razveljavila odločitev iz leta 2015, ko so (prav tako s preglasovanjem) potrdili nevtralnost interneta. Tedaj je tri glasove izmed petih obvladovala demokratska stranka, […]

 • Bitcoin ruši vse pred seboj
  by team@slo-tech.com (Matej Huš) on december 14, 2017 at 5:57 dop

  Spet je čas, da pogledamo, kaj se dogaja z bitcoinom. V nedeljo se je na chicaški borzi CBOE začelo trgovati s terminskimi pogodbami za bitcoin, kar so nekateri navdušeni pričakovali, drugi pa tudi malce v skrbeh. Te so […]

 • V TLS odkrita 19 let stara ranljivost
  by team@slo-tech.com (Matej Huš) on december 14, 2017 at 5:56 dop

  Leta 1998 je Daniel Bleichenbacher v šifrirnem protokolu SSL (predhodniku TLS) odkril ranljivost, ki je omogočala prebiranje z RSA šifriranih sporočil celo brez zasebnega ključa. Iz sporočil o napakah, ki so jih […]

GAMING.si novice

Prijavite se in bodite ažurno obveščeni o novostih in top novicah portala, obljubimo, da ne bomo smetili :)

 

Čestitke, uspešno naročeni! :)