Nas želite kontaktirati in spoznati?

Z VESELJEM ODGOVORIMO NA VSA VPRAŠANJA :)

Kontaktni podatki

Kontaktirate nas lahko s pomočjo spodnjega obrazca oziroma na elektronski naslov info@gaming.si

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Kategorija (izberi eno)

Zadeva

Sporočilo

Sprejemam splošne pogoje portala GAMINGsi

O Gaming.si

Če ste navdušenec nad igrami in računalniško tehniko, ki vedno išče nove novice iz sveta videoiger, je portal Gaming.si kot zanalašč za vas. Prinašamo sveže novice iz sveta igričarstva in računalniške tehnike in pokrivamo vse spektre te panoge kot so opisi, predogledi, igralni posnetki ter najbolj sveže novice. Pred kratkim so pri nas dom našle tudi razne slovenske skupnosti raznih popularnih iger, kot so Counter Strike, League of Legends, Rocket League ter celotna kolekcija popularnega razvijalca Blizzard. V lasti imamo tudi hitro rastoč Youtube kanal, kjer si lahko opise ogledate tudi v video obliki.

Na vseh naših portalih skupno dosegamo preko 650 000 različnih obiskovalcev mesečno za oglaševanje obiščite spletni stran www.LEGIT.si/portali ali nam pišite na email tadej@legit.si

Smo mlad, hitro rastoč portal z visokimi cilji. Želite postati del ekipe? Kliknite tukaj in preverite odprta mesta. Veselimo se vašega sporočila ;)

V primeru, da uporabite našo novico vas vljudno prosimo, da jasno vidno navedete vir in povezavo na novico. Logotip najdete tukaj.