Nas želite kontaktirati in spoznati?

Z VESELJEM ODGOVORIMO NA VAŠA VPRAŠANJA, LAHKO PA SE DOBIMO TUDI NA KAVI!

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Kategorija (izberi eno)

Zadeva

Sporočilo

Če ste navdušenec nad igrami in računalniško tehniko, ki vedno išče nove novice iz sveta videoiger, je portal Gaming.si kot zanalašč za vas. Prinašamo sveže novice iz sveta igričarstva in računalniške tehnike in pokrivamo vse spektre te panoge kot so opisi, predogledi, igralni posnetki ter najbolj sveže novice. Pred kratkim so pri nas dom našle tudi razne slovenske skupnosti raznih popularnih iger, kot so Counter Strike, League of Legends, Rocket League ter celotna kolekcija popularnega razvijalca Blizzard. V lasti imamo tudi hitro rastoč Youtube kanal, kjer si lahko opise ogledate tudi v video obliki.

Za oglaševanje na portalu GAMING.si, LoLSlovenia, HS Slovenija in vseh naših partnerskih straneh prosim pišite na tadej@gaming.si ali izpolnite levi obrazec.

Smo mlad, hitro rastoč portal z visokimi cilji. Želite postati del ekipe? Kliknite tukaj in preverite odprta mesta. Veselimo se vašega sporočila ;)

GAMING.si Facebook

GAMING.si Youtube

GAMING.si LoL Slovenia

GAMING.si HS Slovenija

V primeru, da uporabite našo novico vas vljudno prosimo, da jasno vidno navedete vir in povezavo na novico. Logotip najdete tukaj.

GAMING.si NEST

26. in 27. 8. 2017 organiziramo poseben dogodek NEST 2017! Prijavite se in bodite ažurno obveščeni o novostih in top novicah portala.

 

Čestitke, uspešno naročeni! :)