Recenzije gaming opreme

Ohohoho vse hočem imeti! GIMMMEEEE NOW! :O

Test miške : Ozone Neon M50

Po malo daljšem premoru sem v test ponovno prejel miško. Tokrat gre za Ozone Neon m50. Nikoli nisem popolnoma dojel logike, ki se v zadnjih letih pojavlja na trgu gaming izdelkov. To so pogosto že pretirane osvetljave. Če ima še osvetlitev tipkovnice praktičen namen pa za miško tega, vsaj sam, ne morem reči. Me je ta 50€ miška prepričala v svoj prav?

Test tipkovnice: Ozone Strike Battle Spectra

Poplava in dvig priljubljenosti mehanskih tipkovnic sta v zadnjih letih povzročila, da sta njihov trg in število proizvajalcev narasla. Tako lahko na trgu za razmeroma majhen denar dobimo solidne mehanske tipkovnice; vsaka, ki cenovno izstopa, pa mora dodatno ceno upravičiti. Enako velja za Ozone Strike Battle Spectra. Z njo Ozone ponuja kompaktno igričarsko tipkovnico z mehanskimi stikali.

Test avdio ojačevalnikov: Sennheiser GSX1000/ GSX1200 Pro

Sennheiser je proti koncu lanskega leta dal v prodajo dva avdio ojačevalnika – GSX 1000 in GSX 1200 Pro. Prvi je na voljo za dobrih 220 €, medtem ko se cena drugega giblje približno 20€ višje. Njun namen je nadomestiti zvočno kartico in omogočiti 7.1 prostorski zvok na slušalkah, ki ga drugače ne omogočajo.

Test spletne kamere: Logitech C922

Logitech C922 je spletna kamera, izjemno priljubljena pri streamerjih. Zakaj? Ker iz nekega razloga očitno ljudje uživamo ob gledanju popačenih obrazov in "pristnih" reakcij. Kolikor je vse skupaj pristno je seveda tema za kdaj drugič. V zadnjem obdobju ste na našem YouTube kanalu videli kar nekaj recenzij igričarske opreme, ki so bile v veliki meri so bile posnete s to kamero. Poudaril bi, da kam...[Več...]

Test tipkovnice: Razer Ornata Chroma

Kaj je skrivnost Ornate? Gre za "Frankenstein-ski" izdelek, nekakšno kombinacijo mehanske in membranske tipkovnice. Pri Razer trdijo, da so v njej združili najboljše iz obeh svetov, mi pa smo preizkusili, ali je to res.

Vse o mehaničnih tipkovnicah

Veliko se vas sprašuje kaj je sploh razlika med navadnimi tipkovnicam in mehaničnimi razen v ceni? Spodnji članek bo nekakšen vodič za trenutno popularne stikala v tipkovnicah. * Membranske oziroma navadne tipkovnice imajo pod sabo enostavno vezje in s pritiskom na tipko ponavadi guma ali plastična ploščica pritisne na vezje in sproži ukaz. Zaradi gume oziroma plastike, pravim gamerjem membranske ...[Več...]

Preizkusili smo slušalke: Roccat Cross

Na test smo ponovno prejeli slušalke Roccat Cross. Gre za lahke, mobilne slušalke, težke le 185 gramov in z izgledom, kot da bi jih že malo močnejši prijem zdrobil na delce.

Sedite zdravo, predstavitev UVI CHAIR Devil

UVI nam ponuja 4 različne modele stola. Najcenejši model sliši na ime UVI CHAIR BLACK in je primarno mišljen za uporabo v pisarni. Od ostalih modelov se razlikuje v tem, da ni oblečen v usnje, ampak tkanino. Prednost tkanine je ta, da lahko na stolu sedite brez majice in se nanj ne boste "nalimali" kot pri usnjeni alternativi.

Preizkusili smo procesor: AMD Ryzen 1700x

Od danes naprej je mogoče kupiti AMD procesorje nove generacije - Ryzen 7 1700, 7 1700x in 1800x. Sami smo na test prejeli testni primerek (enginering sample) Ryzen 7 1700x, skupaj z zavidanja vredno mašinco.

Test slušalk: Razer Kraken Pro v2

Razer je znamka, za katero je vsaj slišal že skorajda vsak igričar. Izdelujejo vse, od tipkovnic, mišk, računalnikov... v glavnem, na trgu računalniške tehnologije so precej znani. Sedaj smo dočakali izid njihovih novih slušalk za širše občinstvo, kar je bil tudi vedno cilj Kraken serije. Pro V2 različica, ki smo jo na test prejeli, za razliko od dražjega bratca Kraken 7.1 vsebuje par premijskih d...[Več...]

Preizkusili smo tipkovnico: Roccat Skeltr

Na test smo prejeli tipkovnico, glede katere sem imel že pred začetkom testiranja drobec dvoma. Kljub vsemu je že takoj pritegnila mojo pozornost. Govorim seveda o Roccat Skeltr, tipkovnici višjega cenovnega razreda. Na prvi pogled ponuja priročne tehnologije, ampak a gre le za vizualne, nekoristne zadeve ali ji nudijo prednost pred konkurenco? Preverimo!

Preizkusili smo: Roccat Kave 5.1 XTD – Digitalne

Slušalke postajajo vse bolj priljubljen pripomoček med uporabniki računalnikov - tako za igranje računalniških iger, kot tudi poslušanje glasbe ali ogled filma. Kot kaže, so se pri Roccatu ob vstopu na trg slušalk odločili za premišljen pristop in Kave namenili predvsem igričarjem. Rezultat tega so bile Roccat Kave 5.1, ki so doživele lep uspeh. Sledila je prenovljena verzija Kave XTD 5.1 s krmiln...[Več...]

Shares
Deli z ostalimi