Test kompleta (miška, tipkovnica) – Masterkeys Lite L

Tokrat sem v test prejel cenovno ugoden komplet miške in tipkovnice, ki ga na policah lahko najdete za dobrih 60 €. Vsi, ki ste si obliznili prste, še malce počakajte, ne gre za mehansko tipkovnico. Pri Cooler Master so razvili svoj koncept meha-membranske tipkovnice, ki nudi občutek mehanskih tipkovnic, čeprav gre v osnovi za membransko tipkovnico.

Pregled – Tekken 7 (PS4)

andai Namco si je vzel čas z že sedmo pretepaščino v seriji, kar je zelo dobra ideja, sploh glede na to, kakšen katastrofalen izid je imel Street Fighter V, ki si nikoli ni povsem opomogel. Glede na to, da gre za velikega konkurenta, je tako Tekken dobil priložnost, da si pridobi prednost in po videnem mu je to še kako uspelo.

Pregled – ABZU (gostujoči prispevek)

Tako kot njegov spiritualni predhodnik Journey, tudi ABZU igralca pošlje na nepredvidljivo pustolovščino barv in zvokov. A tokrat ne alpinistično navzgor, marveč potapljaško navzdol – proti dnu oceana. Z nepoznanim možicljem, odetim v neopren in plavutke, se znajdeš sredi morja in zatavhaš v podvodni spokoj. Tamkaj plavaš z radoživimi ribami in delfini, občuduješ poplesavanje svetlobnih snopov po ...[Več...]

Test monitorja: iiyama G-Master GB2488HSU-B2 144Hz

Kakovosten monitor bi moral biti ključna stvar vsakega uporabnika namiznih računalnikov, vendar večina še vedno večino razpoložljivega denarja raje vloži v računalnik sam. Da bi vam olajšal izbiro, sem si tokrat pogledal 144Hz TN monitor proizvajalca Iiyama. Kaj sem ugotovil? Preverite!

Pregled – Guns of Icarus Alliance

Malemu Alonzu, ki je le trenutek prej dober meter stran glasno preklinjal vse ter njihove mame, dobro namerjen topovski strel dobesedno odnese glavo. "Heh, ko le ne bi bil tako brezglav," ironično pripomniš. A kaj, ko se neslani šali nihče ne zasmeje. Od originalne štiričlanske posadke sta namreč živa le vidva s kapetanom, pa še to je le vprašanje časa.

Test ohišja: NZXT Noctis 450

Tokrat smo si pogledali futuristično oblikovano ohišje, za katerega pri NZXT zahtevajo okoli 160€. Najbrž vas zanima ali upraviči zahtevan znesek?

Pregled: Inner Chains

Verjetno nas je večina že videla napovednik za Agony, eno najbolj krvavih, ogabnih in brutalnih prihajajočih iger. Ravno nanjo sem pomislil, ko sem videl prvi napovednik za Inner Chains in moja pričakovanja so bila ob izidu precej visoka. Ampak že hitro sem opazil eno veliko napako, ki se je po mojem mnenju prikradla v uraden opis. Čeprav si razvijalci trdijo, da gre za srhljivo streljačino, je to...[Več...]

Pregled: OVIVO (PC)

Razvojna ekipa: IzHard Založnik: Steam Spletna stran: http://ovivogame.com/ Steam stran: http://store.steampowered.com/app/597700/OVIVO/ Napovednik: https://www.youtube.com/watch?v=KbqTzaINtP0&ab_channel=IzHardTeam%7COVIVOgame Platforme: PC Datum izida: 12. 5. 2017 Cena: 7,99 € Kratek, a sladek pregled ravno tako kratke in sladke igre neodvisnega razvijalca. Za vse ljubitelje atmosferičnih pla...[Več...]